Slatka priča o vrhunskim tortama! Slastičarnica Slatki Snovi u Zagrebu priprema Vam ponudu ukusnih torti uz izbor 2 veličine i čak 11 različitih okusa... već od samo 199 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite veličinu 22 cm promjera ili 26 cm! Osobno preuzimanje Brune Bušića 17, Središće-Zagreb, uz prethodnu najavu i dogovor ili dostava za Grad Zagreb uz nadoplatu! Kupon vrijedi do 10.10.2022.

Okusi torte koji možete birati su: čokoladna torta, voćna parfe 3 vrste čokolade, parfe vanilija i čokolada, parfe vanilija, parfe čokolada, naranđina torta, milka torta, nugat torta, kinder torta, vanilin torta, oreo torta.

Obiteljska priča s tradicijom i mnogo entuzijazma po Vašim željama i naputcima izradit će baš svaku željenu tortu u obliku i veličini! Prateći novitete u svijetu slastičarstva kao i trendove uvijek su u korak s modernim i inovativnim tehnikama.

 

Više o slastičarnici pogledajte na službenoj web STRANICI!

Također ih možete zapratiti na društvenoj mreži OVDJE!

* Torte su sa šlagom, a uz nadoplatu mogu biti sa tičino masom. U cijenu je uključen natpis na torti, a dodatni ukrasi se nadoplaćuju (cijena na upit). Moguća nadoplata za natpis i sliku 20 kn, ovisno o dekoracijama nadoplate veće za torte sa figuricama i fondanom.

Među bogatom ponudom izradi torti nalaze se svadbene, dječje, za prve pričesti i krizme, za promocije te za razne druge događaje.