[EKSKLUZIVNO] Izvanredan tretman lica koji donosi ugledna aOra Beauty Lounge u Zagrebu - Hidroabrazija + LED terapija + masaža, uz čak 55% POPUSTA! Vratite koži lica mladenački sjaj...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dubinsko aparativno čišćenje i piling kože, LED terapija s 3 različita svijetla i masaža kože lica, vrata i dekoltea posebnim uređajem. Kupon se može iskoristiti do 10.10.2022.

Ponuda uključuje: apšminkanje, peptidni piling, hidroabraziju, LED terapiju, masažu s posebnim uređajem i balzamom.

YOUTHFUL GLOWY SKIN: 

• tretman se preporuća starijima od 18 godina 

• tretman pogodan za njegu mladenačke problematične kože sklone upalama i nepravilnostima 

• tretman se izvodi s Obey Your Body Mineraux linijom proizvoda na bazi minerala iz mrtvog mora i antioksidansa.aOra Beauty Lounge

Gdje možete iskusiti spektar različitih tretmana za ljepotu lica temeljenih na metodama vodećih stručnjaka za njegu kože. Linije proizvoda i tehnološka oprema koju upotrebljavamo smatraju se vrhunskom kvalitetom u području kozmetike za ljepotu.

Koncept Aora Beauty Lounge tretmana temelji se na desetljećima iskustva i istraživanjima u modernim farmaceutskim laboratorijima specijaliziranim u proizvodnji proizvoda i tehnologije za njegu kože. Kako smo i do sada uvijek uzimali u obzir jedinstvenost naših klijenata i različite potrebe u njegovanju kože, pripremili smo razne kombinacije tretmana koji uključuju: organske proizvode, neinvazivnu mezoterapiju, aktivne formule, proizvode koji sadrže minerale Mrtvog mora te inovativnu tehnologiju.

Svaki kupcac Crnog Jajeta ostvaruje popust od 30 % na jedan proizvod vrhunske kozmetike aOra!