Vrhunski odmor u Trogiru - 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u boutique hotelu Trogir Palace 4* već od samo 1399 kn!

28 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 1.399 kn
185,68 €
Uštedi još 65 KN
8,63 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 65 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Otisnite se na put za prekrasni otočić Čiovo i počastite se luksuznim predahom u vrhunskom hotelu Trogir Palace 4*... Kupon se može iskoristiti ovisno o odabranoj opciji, od 18.08. do 30.09.2022.

Luksuzni obiteljski boutique hotel TROGIR PALACE 4* otvoren u srpnju 2008. smješten je na otoku Čiovu, 200 metara od centra UNESCO zaštićenoga grada Trogira.

Ljubazno i srdačno osoblje uvijek Vam je na raspolaganju kako bi vaš boravak bio istinski opuštajući i ispunjen odmor...

Odličan izbor jela nudi hotelski RESTORAN ANTONIO u kojem možete uživati u Dalmatinskim specijalitetima i i bogatom asortimanu hrvatskih vina.

Hotel ima 46 luksuznih soba i apartmana opremljene sa svime što Vam treba za savršeni odmor: plazma ili LCD TV, klima-uređaj, usluga u sobu, mini bar, sef, slobodan pristup brzom Internetu, a najbolje od svega - balkon za spektakularnim pogledom na more i starogradsku jezgru Trogira.

Prije kupnje obavezna provjera raspoloživosti na info@trogir-palace.com! ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije na broj 021 68 55 55 ili mail info@trogir-palace.com.

Grad Trogir utemeljili su antički kolonisti s otoka Visa u 3. stoljeću prije Krista. Smatra se najbolje očuvanim romaničko-gotičkim gradom središnje Europe, a 1997. godine UNESCO je prepoznao i zaštitio njegovu vrijednost. Najznačajniji kulturni spomenik je trogirska katedrala čiji je zapadni portal izradio poznati dalmatinski kipar i arhitekt Majstor Radovan.

Kako je otok Čiovo svojevrstan produžetak grada Trogira, nudi pregršt mogućnosti za odmor, rekreaciju i kupanje te mnogobrojne povijesne spomenike. Mediteranska vegetacija, arhipelag sa malim slikovitim otočićima, blaga klima i predivne plaže u skrovitim zaljevima zasigurno će vaš boravak učiniti nezaboravnim. Smještaj Čiova u srcu Dalmacije čini ga idealnom polazišnom točkom za istraživanje bogatog kulturnog naslijeđa i prirodnih ljepota Dalmacije.