NOVO! Restoran Lido u Zadru poziva Vas na ALL YOU CAN EAT - neograničena količina mesa sa roštilja sa prilozima, a sve za 2 osobe i samo 149 kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pozivamo Vas da nam se pridružite i uživate u vrhunskom roštilju, po sistemu "jedi koliko možeš", a u cijenu je uračunata neograničena količina mesa sa svim prilozima! Kupon vrijedi do 31.10.2022.

Nakon završetka svih rekonstrukcija, povodom ponovnog otvaranja restorana Lido, za sve ljubitelje mesa priređujemo vrhunski događaj!

Što je Asado? Asado potječe iz Argentine. Nema bitnije argentinske tradicije od asada. Kombinirajući društvene veze s kulinarskim umijećem, asado je mnogo više od običnog roštilja. To je običaj koji potječe iz vremena kada je divlja stoka lutala ravnicama La Pampe, u središnjoj Argentini. Tada su gaučosi u potpunosti živjeli od zemlje, jeli su nježno meso ove divlje stoke, koju su polako pekli na otvorenom plamenu. Danas asado izgleda sasvim drugačije nego sredinom devetnaestog stoljeća, ali određene tradicije se i dalje održavaju svaki put kada se grupa okupi oko roštilja. 

U svojoj srži, asada je meso koje sporo pečeno na žaru u svom najčišćem obliku. Govedina je očiti prvi izbor i srce obroka; svaki rez se poslužuje, od rebara do skirt bifteka do file. Osim govedine, tu su i kobasice, chorizo, piletina, svinjetina .Bez obzira koje se meso peće na roštilju jedini začin koji se koristiti je krupna sol.

Uz meso se poslužuju jednostavne salate, povrće sa žara, zapečeni grah... Tradicionalno, vatra koja se koristi za kuhanje mesa pravi se kombinacijom užarenog ugljena i drva.

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA rezervacija stola i termina na 097 913 6629 / 095 701 3643!