PodržimoNaše

JESEN U GRADU KRKU! 3 dana/2 noćenja u Hotel Resortu Dražica*** smještenom na samom moru u prekrasnom gradu Krku, uz brojna iznenađenja i pogodnosti, za 2 osobe već od 799,00 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 1.476 kn
Ušteda 39%
Cijena 899 kn

Smješten neposredno uz plažu i šetnicu uz more, Hotel Resort Dražica udaljen je samo 800 metara od centra grada Krka. Resort čine tri objekta - hotel Dražica te depandanse Villa Lovorka i Tamaris - koji su smješteni uz kompleks s otvorenim bazenom i sunčalištem, te manjim bazenom sa aquagunom, prilagođenim djeci. Okružen zelenilom borova i tamarisa, te u blizini plaže s Plavom zastavom, Hotel Resort Dražica je izvrstan izbor za odmor i razonodu.

Ponuda uključuje:

3 dana uz 2 noćenja u standardnoj sobi u jednom od objekata hotelskog naselja prema raspoloživosti (hotel Dražica; depandansa Villa Lovorka; depandansa Tamaris)  + 2 buffet doručka + poklon dobrodošlice u sobi, sve za 2 osobe.


Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti:

besplatan WiFi; besplatan parking na otvorenom; karta šetnica; 1 kava i kolač po osobi tijekom boravka; svaku večer glazba za ples; korištenje fitness studia; korištenje vanjskog bazena s prostranom terasom za sunčanje; besplatan najam 2 ležaljke i jednog suncobrana; besplatno korištenje ručnika za bazen (ovisno o vremenskim prilikama); korištenje dječjeg igrališta pokraj hotela.


Hotel resort Dražica kapaciteta je od ukupno 236 klimatiziranih soba i suitova, opremljenih LCD televizijom, bežičnim internetom (WLAN/Wi-Fi), sefom, telefonom s direktnom linijom te sušilom za kosu. Raspolaže vlastitim parkiralištem i raznovrsnim ugostiteljskim, sportskim i ostalim sadržajima

Središnji i kapacitetom najveći objekt u naselju je hotel Dražica. Prijamni hol s recepcijom i mjenjačnicom nalazi se u prizemlju hotela. Sefovi za pohranjivanje novca i dragocjenosti smješteni su odmah pokraj recepcije. Usluga pranja i glačanja predstavlja jednu od dodatnih usluga koje nudimo našim gostima.
Osim prijamnog hola i recepcije, tu se nalaze TV sala-atrij i klimatizirani caffe bar, salon za masažu, fitness studio, internetski corner i WI-FI Hot Spot, agencija za prodaju izletničkih karata, trgovina u kojoj možete kupiti novine, potrepštine za plažu i suvenire.


Depandansa Villa Lovorka udaljena je pedesetak metara od hotela Dražica. Smještena je u mirnom okružju, među borovima i lovorima. Zbog blizine plaže pogodna je za boravak obitelji s djecom.

Tik uz more, iznad uvale sa šljunčanom plažom nalazi se  najmanji objekt hotelskog naselja "Dražica" – depandansa "Tamaris".
Atrakcije

Otok Krk nudi široki izbor različitih izleta jer svako je mjesto na otoku zanimljivo na sebi svojstven način. Uz razgledavanje starih gradskih jezgri, odnosno kulturno povijesne baštine, možete osjetiti pravi dah prošlih vremena i u restoranima i u konobama uz domaći pršut i sir, uvijek svježu ribu i plodove mora, vrhunsko maslinovo ulje i vino iz krčkih maslinika i vinograda.

Otočić Košljun je jedinstveno kulturnopovijesno mjesto koje bi svakako trebalo posjetiti za boravka na Krku. Posebno je atraktivna špilja Biserujka, bogata podzemnom galerijom brojnih stalaktita, stalagmita i kalcitnih stupova. Ovdje možete između ostalog vidjeti, dođete li ranije ujutro ili kajem dana, manju skupinu šišmiša.

Želite li kušati čuveno vino, Vrbničku žlahtinu svakako posjetite mjesto Vrbnik i njegove mnogobrojne restorane i konobe. Mjesto bogate povijesti, a kao zanimljivost ističe se i najuža ulica na svijetu.
Baška, naziva se još i kolijevkom pismenosti Hrvata. Naime, u crkvici sv. Lucije pronađena je Bašćanska ploča. Posjetite također  prekrasnu plažu dugu 2 kilometra te akvarij i doživite jedinstven doživljaj morskog svijeta.

Želite li ugodno i zabavno provesti dan, svakako posjetite ski lift koji se nalazi u puntarskom zaljevu. Jedan je od najmodernijih liftova u cijeloj Europi. Uz uzbudljiv doživljaj skijanja na vodi te wakeboardinga, na 400 m2 objekta, možete uživati i u mnoštvu popratnih sadržaja.

Zbog blizine preostalih kvarnerskih otoka pogodni su i izleti brodom. Tako možete posjetiti susjedne otoke Cres, Lošinj, Rab i Pag, a u u ponudi možete pronaći i piknik izlete s kupanjem kojim se posjećuju manji otočići kao što su Plavnik, Grgur i Goli otok.

Kao dio ponude izdvaja se posjet obližnjim nacionalnim parkovima, kao što su Plitvička jezera, Risnjak i Sjeverni Velebit te izleti u Gorski kotar, Veneciju i Istru. 


Turizam na otoku Krku ima stoljetnu tradiciju i danas čini okosnicu gospodarskih aktivnosti. Također je potrebno naglasiti da je KRK jedini otok u Hrvatskoj koji svake godine bilježi porast turista. Zbog svega navedenog možemo zaključiti da otok KRK s pravom i zasluženo nosi epitet "zlatnog otoka".