[19.-21.08.] ADVENTURE WEEKEND u PODRAVINI - 3 dana/2 noćenja s doručkom i Wellness & SPA za 2 osobe u Hotelu Picok 4* u Đurđevcu te pregršt pogodnosti i događanja u gradu i okolici...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite slobodno vrijeme za putovanje u Podravinu i upoznajte njezinu bogatu povijest, kulturu i prirodne ljepote... 1 dijete do 12 godina GRATIS! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO od 19.08. do 21.08.2022.

SUMMER COCK FESTIVAL u ĐURĐEVCU: 20.-21.08. Park šuma Borik, rijeka Drava PODRAVINA ADVENTURE WEEKEND - promocija airsofta, paraglidinga u tandemu, raftinga na Dravi (promotivne cijene: subota 100 kn airsoft, 150 kn vožnja paraglidingom u tandemu, 100 kn najam quadova; nedjelja 150 kn rafting; info i prijave: tzdjurdjevac@gmail.com) ● 20.08. u 18h Park šuma Borik kod Hostela Borik - 2. KAMPIRANJE UZ AIRSOFT: dvodnevno rekreativno druženje za obitelj i djecu svih uzrasta (predbilježbe se vrše na Facebook stranici ili na e-mail asktemplari@gmail.com) + dvorište utvrde Stari grad u 21h koncert TARAPANA BAND (ulaz besplatan).

HOTEL PICOK 4* je smješten u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. 

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

U cijenu uključeno i korištenje hotelskog bazena i SPA relaxa (finska, parna i infracrvena) + 20% popusta na ostale tretmane u Wellness centru (preporučujemo kontaktirati na 048/672-253 i rezervirati željeni termin; nedjeljom Wellness centar ne radi)!

U hotelu se nalazi moderno opremljen WELLNESS i SPA centar s bazenom koji slobodno možete koristiti u ovoj ponudi!

U ponudi Vas očekuje i 10% popusta na a la carte ponudu hotelskog restorana Đurđevačka Iža! Okusom i nepcem vratite se u povijest! Isprobajte maštovita i ukusna jela uz nezaboravan podravski doživljaj...
Dodatna mogućnost dogovora za lunch paket ukoliko koristite pogodnosti Adventure Week izvan Hotela za samo 50 kn/osobi.

Na prvi pogled osvojit će Vas i restoran ĐURĐEVAČKA IŽA uređena u tradicionalnom podravskom stilu sa mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu "okusiti" povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica.

Mogućnost kupnje povlaštene karte sa 50% popusta na sljedeće posjete: Muzej grada Đurđevca s interaktivnim interpretacijskim muzejom Legende o picokima, multimedijalni Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci, Mini Zoo centar sa devama, Air Soft Templari (za grupe od minimalno 6 osoba), vožnja skelom ili brodom po europskoj Amazoni rijeci Dravi (samo grupe i uz najavu), vodenica i mlin Sv. Ana (uz najavu i dogovor sa mlinarom), jahanje konja ili vožnja kočijom (uz prethodnu najavu), Hrvatska Sahara - jedina pustinja u ovom dijelu kontinenta - besplatno.

Preporuke za izlete, razglede i doživljaje...

Izlet na Dravu u Križnicu - prekrasan meandar Drave sa pješačkim visećim mostom ili skelom preko na drugu stranu Drave uz posjet ribičkom restoranu u Križnici sa izvrsnim dravskim fiš-paprikašem, pohanim smuđem i niz drugih friških dravskih specijaliteta i ribljih jela uz vrlo prihvatljive cijene i vina iz raznih vinarija sa obronaka Bilogore koja se čuvaju u podrumu grofa Prinke. Pogledajte i bioraznolikosti ovoga kraja u novome Centru za posjetitelje KRIŽNICA.  

Mogućnost vožnje brodom GALIJOM po Dravi ili splavom ili rafting Dravom; Križnica i sama Drava ima mnogo toga za ponuditi za razgledavanje, sve oko Vas je čista džungla raslinja i prirodni ambijent po čemu je i dobila naziv Hrvatska Amazona i pod zaštitom je UNESCO-a kao jedino prirodno stanište takvog tipa i bioraznolikosti u Europi. Okružena šumama koje se doslovce šeću oko Vas jer se stalno mijenjaju, Drava koja na tom dijelu teče toliko sporo da imate dojam da teče uzvodno, a takva kombinacija vode i šuma je pravi odmor za dušu i tijelo i u svakom slučaju jedna prava avantura, a nadomak ruke tu u susjedstvu.

Također na samo 30 km od hotela je i prekrasan grad Virovitica gdje možete razgledati prekrasan dvorac Pejačević i njegovu okolinu dok na istoj udaljenosti na drugi kraj je grad Koprivnica gdje u okolici možete posjetiti podravsko more ŠODERICU i obližnje selo hrvatske naive Hlebine uz posjete muzejima Generalić.

Sami Đurđevac i okolica ima pregršt zanimljivosti za bijeg iz gradske žege u prirodu i prirodne ambijente poput šuma, voda, gorica preko mnogobrojnih vinskih cesta. 

Ukoliko želite jednostavno "chillati'" možete se naprosto izležavati na ležaljkama uz bazen ili na terasi uz pivicu, čašu vina ili koktelčić nakon pravog domaćeg podravskog jela ili možete otići na laganu šetnju možda trčanje na trim stazu BORIK samo 200 m od hotela.