PodržimoNaše

Nezaboravno iskustvo! Okupite društvance do 6 osoba, nakrcajte se dobrom voljom i krenite u morsku avanturu šibenskim arhipelagom kroz 3 noćenja na 10,5 metara dugoj jedrilici! Skiper Tom Vas očekuje!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 7.000 kn
Ušteda 57%
Cijena 2.999 kn

Krstarite prekrasnim šibenskim arhipelagom u društvu prijatelja i obitelji te uživajte u suncu, moru i brojnim drugim dodatnim aktivnostima uz 3 noćenja na 10,5 metara dugoj jedrilici po neponovljivoj cijeni!

Sve što vam treba je samo nekoliko majica, kupaći kostim i dobro raspoloženje da biste proveli 4 nezaboravnih dana krstareći šibenskim arhipelagom!


Ponuda uključuje: jedrenje 10,5 m dugačkom jedrilicom na 4 dana i 3 noćenja za do max. 6 osobe +  skiper.

Polazište iz Biograda.

Ruta: NP Kornati i Šibenski arhipelag.

U cijenu nije uključeno: gorivo, hrana (Potrebno osigurat hranu i za skipera), boravišna pristojba 1 euro dan/ osoba, eventualne lučke pristojbe.

U cijenu je uključeno završno čišćenje + 1 aktivnost po želji ( edukacija iz jedrenja, morski ribolov, dalmatinska kuhinja, skipper trening, team bilding, ples ili zabava)

U Biogradu ima više marina i više ulaza u našu marinu (marina Kornati).
Najjednostavnije je proći kroz centar i slijediti putokaz za trajekt. Doći do samog ukrcaja za trajekt i tada na desno je ulaz u parkiralište naše marine.
Cijena parkiranja je 55 kn/dan.
Tu se i nalazim, dolazim do Vas po pozivu na mobitel.
U prilogu niže imate link na skicu same marine i drugi link kako se dolazi do trajekta/marine.
 
PLAN MARINE - Na kraju ulive kralja Petra Svačića, nalazi se trajekat, tu gdje je jedna mala crna strelica nalazi se ulaz u taj dio marine (ima više ulaza-marina), ujedno i parkiralište, cca 55,00 kn / dan.

U slučaju odustajanja ili nekorištenja rezerviranog termina nije moguć povrat novca ili zamjenski termin.