Lifting kože lica i vrata uz mezoterapijski koktel aktivnih sastojaka u aOra Beauty Lounge u Zagrebu! RADIOFREKVENCIJA & neinvazivna MEZOTERAPIJA uz 66% POPUSTA...

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje: apšminkanje, peptidni piling, radiofrekvenciju, dermaroler 0,5 koktel aminokiselina, minerala, vitamina! Kupon se može iskoristiti do 20.10.2022.

aOra Beauty Awareness  

Prije 12 godina smo osnovali tvrtku AOR i angažirali smo se na području ženske ljepote od samog početka. Već godinama pružamo svojim zadovoljnim kupcima, oazu njege za uživanje u vlastitoj ljepoti. U svijetu koji se brzo mijenja, žene su neumorne u potrazi za savršenim izričajem ženske ljepote i duha – njezine unutarnje i vanjske snage. aOra vidi idealnu ženu kao izvor snage za promjene i inicijative, dok ujedno održava stabilnom vlastitu osobnost. Ženu kojoj je stalo povezati ljude oko sebe, koja cijeni obiteljske vrijednosti i prijateljstvo. 

Svakom kupcu Crnog Jajeta popust od 30 % na jedan proizvod vrhunske kozmetike https://aora.hr/!

aOra je stvorena za žene koje vidimo kao jedinstvene. Veličamo i potičemo svijest o vlastitoj ljepoti. Vjerujemo u žensku snagu i posebnost. Cilj nam je da se svaka žena osjeća lijepom, dovoljno snažnom i da vjeruje u sebe. 
aOra se zalaže za promociju proizvoda za ljepotu i njegu lica i tijela koji su bazirani na prirodnim i ekološki prihvatljivim resursima te savršeno balansiraju prirodnu ženstvenost i olakšavaju ženama svakodnevnu utrku sa vremenom i obvezama. Proširujući svijest o snazi svake žene, dodajemo na vrijednosti kvalitete života.

Tretman traje 60 min!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 7 dana unaprijed na br.mob: 091/2777-753 uz KOD i ID kupona po primitku!