Zavirite u carstvo vina i gastronomije u Baranji! Osjetite blagodati jeseni: 3 dana/ 2 noćenja s doručkom i pićem dobrodošlice u autohtonoj kući domaćinstva "Stara Baranja" za 2 osobe, od samo 799 kn!

6 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 799 kn
106,05 €
Uštedi još 29 KN
3,85 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 29 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Odaberite vikend ili tjednu opciju! Očekuje Vas i piće dobrodošlice kako bi započeli svoj odmor kojeg ćete se rado prisjećati! "Stara Baranja" prostrano je domaćinstvo koje obuhvaća vinski podrum, kušaonu i kamin... Kupon vrijedi do 30.10.2022.

Upoznajte Baranju uz nezaboravni obilazak najstarijeg vinskog podruma u regiji – "Vinski podrum Belje", iz 1526. godine, u kojem se nalaze kušaonica, vinoteka i suvenirnica, a koji je smješten 150 metara od našeg domaćinstva, te svakako posjetite Park prirode Kopački rit i dvorac i lovačku kuću Tikveš i još mnogo toga u okruženju.... Velika okućnica na brdu iza kuće, pruža utočište za odmor od svakodnevne žurbe i napetosti, te stresa suvremenog življenja (šetnja, ležanje u hladu starih oraha).

Usluga smještaja moguća je u novoj i staroj panonskoj kući u više dvokrevetnih i trokrevetnih soba. 

Stara autohtona baranjska kuća iz 1904 godine, poznata je u narodu kao “Kuća Popa Nikole” katoličkog župnika koji je u njoj živio sve do svoje smrti krajem osmdesetih godina prošlog stoljeća. U prednjoj i zadnjoj sobi kuće sačuvan je izvorni namještaj koji je zatečen poslije njegove smrti.

Upravo je zagrljaj prirode, njezinih šuma, polja, vinograda, ritova, rijeka i čovjeka koji stotinama godina živi i radi na ovim prostorima, stvorio njihovu neraskidivu povezanost. Ona se prepoznaje u mnogim posebnostima Baranje koje istodobno stidljivo skriva i nesebično daruje svojim posjetiteljima.

Uz prethodni dogovor sa Vlasnikom moguće je dogovoriti tradicionalna domaćih jela kao što su fiš-paprikaš, čobanac, baranjski gulaš, cigansko pečenje, roštilj te pića (rakiju, vino, sokove...)!

Stoljetni i jedinstveni vinski podrumi, ukopani u tlo baranjskog brda, nepregledni vinogradi, kvalitetne autohtone sorte baranjskih vina, domaći gastronomski specijaliteti od ribe i divljači, tradicionalni obiteljski objekti za odmor, lovačke kuće smještene u dubini baranjskih šuma, stari zanati očuvani od zaborava, tamburica i pjesma te zanimljivi narodni običaji, samo su dio turističke ponude koja ovo područje čini jedinstvenim, zanimljivim i prepoznatljivim.

Aktivnosti

Uz našu standardnu ponudu u mogućnosti smo Vam organizirati i sljedeće aktivnosti: posjet parku prirode”Kopački rit”;

posjet podrumu Belja iz 1526 godine; obilazak vinske ceste, katoličkog i reformatorskog surduka sa 80-tak ukopanih vinskih podruma; obilazak spomenika u Batini i pogled s tromeđe Hrvatska – Mađarska – Vojvodina; posjet Osijeku i obilazak barokne Tvrđe; obilazak Vukovara. 

*Svi sadržaji će biti dostupni u skladu s mjerama Stožera i epidemološkim preporukama, stoga svi sadržaji koji su navedeni možda se neće moći dogovoriti/ održati.

Obavezna provjera termina ODMAH po kupnji kupona i najava dolaska i dogovor za eventualne dodatne usluge u svezi smještaja, obroka i drugih usluga koje nisu sadržane u ovom aranžmanu (organizacija izleta i obilazaka bogatog baranjskog okruženja) te potvrda rezervacije po primitku kupona na 098/835-240, uz KOD i ID kupona.