Prepustite se čarima vrhunske tajlandske masaže u Chiang Mai - Thai Massage u Zagrebu! Odaberite tajlandsku masažu od 60 min ili relaksirajuću dubinsku od 90 min, od samo 168 kn!

32 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sve masaže izvode licencirane tajlanđanke! Kupon se može iskoristiti do 05.10.2022.

Tajlandska masaža

Tajlandska masaža postoji više od 2500 godina. Jedna od četiri grane tradicionalne tajlandske medicine. To je tehnika iscjeljivanja koja se prakticirala prije liječnika. Masaža uključuje duboku masažu i istezanje. Riječ je o terapijskom postupku koji pruža opuštanje i vraća zdravu cirkulaciju krvi. Također liječi energetske blokade, slabe, nefunkcionalne organe, bolove, stres i napetost, fleksibilnost, paralizu, probleme s živcima i posturalnu usklađenost.

Tajlandska masaža razlikuje se od tradicionalne masaže po korištenju sustava energetskih linija tijela, poznatih kao Sen linije. Postoji osnovna teorija da postoji sedamdeset i dvije tisuće Sen linija koje se također nazivaju energetskim linijama koje oblažu okvir fizičkog tijela. Sen linije korespondiraju s kineskim lijekovima za akupunkturu i praksom drevne medicine iz indijske Ayurvede. Sesija obično traje oko dva sata ili možda više, a masaža djeluje na istezanje cijelog tijela. Masaža može uključivati povlačenje nožnih prstiju, prstiju i ušiju. Tajlandska masaža idealna je za svakoga jer su sesije prilagođene svakom pojedincu s njegovim tipom tijela i dobi.

Tajlandska masaža dokazano djeluje na širok raspon stanja. Potiče cirkulaciju tjelesnog krvožilnog sustava kroz istezanje, koje kada je tijelo detoksificirano i više oksigenirano, potiče rad živčanog sustava, povećava razinu energije i hrani. Među mnogim drugim zdravstvenim dobrobitima, istraživači su također otkrili da tajlandska masaža može pomoći vratiti cjelokupnu ravnotežu tijela i pružiti potpuno opuštanje.

Uljna masaža

Uljna masaža jedna je od najpopularnijih metoda liječenja i opuštanja jer pomaže u oslobađanju od stresa i smanjenju bolova u tijelu. Smanjuje bolove u mišićima, smanjuje grčeve mišića i pomaže povećati cirkulaciju krvi u tijelu.

Dubinska masaža

Terapijska tehnika masaže koja se koncentrira na ponovno poravnanje i manipuliranje dubljim slojevima mišića i tkiva. Masažni potezi mogu biti sa ili protiv mišićnog zrna, obično sporiji i s većim pritiskom od klasične masaže.