Probudite mađioničara u sebi ili razveselite svoje dijete prekrasnom kutijom punom čarolije!!! 1 ili 3 KOMPLETA od 100 trikova M.G.TAYLORA u originalnom pakiranju, već od samo 99 kn!

Puna cijena 299 kn
39,68 €
Ušteda 66%
Cijena 99 kn
13,14 €
Uštedi još 5 KN
0,66 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 5 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Komplet od 100 trikova u ORIGINALNOM PAKIRANJU sa potpisom M.G.Taylora, sa rekvizitima, dvd-jem, knjigom i poklon časopisom Project Magic Croatia! Kupon vrijedi do 01.11.2022.

• Svi trikovi su lagani za izvođenje, ne zahtijevaju nikakvu ili gotovo nikakvu vježbu, a izuzetno su efektni za gledatelje.

• Zadivite profesore i roditelje nevjerovatno brzinom rješavanja matematičkih problema.

• Pronađite put do srca svoje simpatije i pročitajte joj misli ili stvorite tortu na sljedećem rođendanu!

• Fascinirajte svoje goste uz desert i kavu i ostvarite im san o lebdenju!

• Uz pomoć MG TAYLOROVIH TAJNI u svakom ćete trenutku, bez velikih priprema moći pružiti nekome nešto čarobno i zabavno!

Ponuda uključuje: 1x ili 3x KOMPLET od 100 TRIKOVA u ORIGINALNOM PAKIRANJU, DVD sa potpisom M.G.Taylora, posebne rekvizite za izvođenje, knjigu i poklon časopis (Project Magic Croatia).

KOMPLET SADRŽI:

Šaroliki asortiman posebnih rekvizita uz koje će se čarolija dogoditi sama od sebe.

Više od osamdeset karata za izvođenje trikova sa kartama. Ove posebne karte olakšat će Vam posao - sve što trebate činiti je-pričekati aplauz.

Posebno prepariranu platnenu vrećicu za pojavljivanje i nestajanje predmeta.

Više od šest metara konopca za trikove sa konopcima.

…i još mnogo, mnogo iznenađenja

Na kraju je i posebno iznenađenje - MG TAYLOR izvodi trik sa VAMA, putem ekrana!

KNJIGA SADRŽI devet poglavlja koncipiranih s obzirom na rekvizitu i  tematiku pojedinih trikova:

 1. Bilo kad, bilo gdje; 2.Tajni svijet karata ; 3.Tajni svijet telepatije; 4.Uz desert i kavu; 5. Tajni svijet matematike; 6. Tajni svijet novčića; 7. Tajni svijet konopaca; 8. Tajni svijet konopaca; 9. Tajni svijet velikih iluzija.

DVD Vam uvelike olakšava i ubrzava napredovanje. Već nekoliko minuta nakon odgledanog objašnjenja trika, moći ćete ga ponoviti.

ODMAH nakon kupnje kupona potrebno je poslati mail sa kuponom i svim podacima za dostavu na cromagic@yahoo.com, dostava unutar 7 radnih dana od slanja svih podataka! Dostava nije uključena u cijenu i plaća se prilikom preuzimanja !