Mediteranska idila u kasno ljeto u Supetru na Braču - 2 dana/1 noćenje u modernim mobilnim kućicama Waterman Beach Village za 4 + 2 osobe, korištenje bazena i sportskih sadržaja... od SAMO 475 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smješten u borovoj šumi i neposrednoj blizini šljunčane plaže, Waterman Beach Village je prava oaza mira... Kupon vrijedi za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina. Kupon vrijedi od 14.09. do 02.10.2022.

Bilo da želite uživati u moru, opuštati se oko bazena, ili doživjeti prirodu, Waterman Beach Village savršen je izbor za ležeran odmor bez stresa. Iskoristite priliku i doživite nezaboravan zalazak sunca s terase restorana. U naselju se nalazi vanjski bazen s pogledom na more, odvojeni dječji bazen, dječje igralište te park sa sportskim sadržajima...

Ponuda uključuje: 2 dana uz 1 noćenje u 1/4+2 mobilnoj kućici, usluga najam, sve za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje vanjskog bazena; neograničeno korištenje dječjeg bazena; korištenje sportskih sadržaja - mini golf, fitness na otvorenom, boće, vanjsko šah polje, stolni tenis; dječje igralište; prostor za roštilj; besplatan WIFI; besplatan parking; ležaljke i suncobrani na bazenu (ograničen broj).

Waterman Beach Village je zona slobodna od prometa, parkiranje je moguće na izdvojenom parkiralištu nasuprot recepcije.

Mobilna kućica 4+2: moderno dizajnirana kućica sastoji se od jedne sobe s bračnim krevetom, jedne sobe s dva kreveta ili s krevetima na kat, dvije kupaonice, dnevne prostorije s mogućnošću dva pomoćna ležaja, potpuno opremljene kuhinje (veliki hladnjak sa zamrzivačem, mikrovalna pećnica, toster, kuhalo za vodu), privatne terase sa stolom i stolicama, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, individualno kontroliranog klima uređaja, telefona.

Gostima je besplatno na raspolaganju prostorija za odlaganje prtljage i tuš za dnevnu uporabu. Usluge pospremanja smještajnih jedinica ne vrši se nedjeljom. Prilikom email potvrde ili na check in, gosti mogu izraziti želju da sobarice i osoblje ne ulaze u smještajnu jedinicu.

Želite li izbjeći gužvu na recepciji prilikom check in-a na dan dolaska? Ovaj Resort ima mogućnost Web Self check in-a na dan dolaska PRIJAVITE se OVDJE! 

Kratka šetnja uz more dovodi Vas do centra Supetra, malog otočkog gradića bogate povijesti. Prošetajte supetarskom rivom, na kojoj se nalazi većina gradskih kafića, restorana, konoba, prodavaonica i suvenirnica ili istražite kulturne staze povijesne gradske jezgre građene u kamenom mediteranskom stilu.

Uživajte u čarima ovog idiličnog ribarskog mjesta, u koje ćete se zasigurno poželjeti vratiti!