[VARAŽDIN] Osvježite, pomladite i regenerirajte kožu svoga lica mezoterapijom s UZV u kombinaciji s ampulom liposoma i hijalurona u Kozmetičkom salonu Artevita uz 50% popusta!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mezoterapija je metoda koja osigurava intenzivnu hidrataciju kože, vraća joj elastičnost, tonus i sjaj! Kupon se može iskoristiti do 31.10.2022.

MEZOTERAPIJA

Trenutno mezoterapija je najnovija i učinkovita metoda u području dermatološke i estetske kozmetike za prijenos aktivnih i visokomolekularnih sastojaka u niže slojeve kože. 

Terapija je vrlo individualna i ovisno o stanju kože aplicira se hijaluronska kiselina, vitamini, minerali i antioksidativna sredstva, koji potiču fibroblaste na produkciju kolagena, elastina i međustanične tvari, te štite stanice od oštećenja slobodnim radikalima!

Mezoterapijom je moguće bitno dublje i intenzivnije prodiranje u kanal kao na primjer s ionoforezom, ultrazvukom, hladnog lasera ili radio frekvencom. Visoko molekulski sastojci će ostati znatno duže u koži, te s toga mogu biti učinkovitiji i imati puno jači efekt. 

Mezoterapija se koristi za: * pomlađivanje kože lica, vrata i dekoltea * ublažavanje i brisanje bora * regulaciju sebuma * zatezanje tkiva * osigurava intenzivnu hidrataciju kože, vraća joj elastičnost, tonus i sjaj * smanjenje i nestanak couperose * jačamo imunitet kože *lifting efekt.

Ultrazvuk pomaže ljudskom tijelu da brže i bolje apsorbira nanesene preparate, a zvučnu energiju pretvara u toplinsku. Stimulira našu kožu, ubrzava metabolizam, potpomaže cirkulaciju krvi i limfe, aktivira dubinske procese unutar stanica, poboljšava čovjekov obrambeni sustav. 

ULTRAZVUK ZA LICE u kozmetičke svrhe se koristi za dublje prodiranje preparata jer svojim mikro vibracijama i toplinom aktivira otvarnje stanica te svi aktivni sastojici (vitamini, minerali, fileri, retinol, koenzim Q10, hijaluronska kiselina) koje nanosimo na kožu se u potpunosti upijaju te prodiru dublje u stanice kože koje se unutar nekoliko minuta zatvaraju i taj aktivni sastojak ostaje duže u samim stanicama. Djelovanje ULTRAZVUČNOG unosa preparata je puno dugotrajnije od klasičnog unosa ručnom masažom lica.

Nakon kupnje kupona obavezna najava 7 dana unaprijed na 095 507 0979, uz KOD i ID kupona po primitku!