Moćni paket za oblikovanje tijela i zategnutiju kožu! Beauty Studio Amelie u Splitu donosi MAX SHAPE PAKET mršavljenja od 23 TRETMANA (kavitacija + RF + limfna + anticelulitne) uz 57% POPUSTA!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket uključuje: 7x radiofrekvencija + 7x kavitacija + 7x limfna drenaža + 2x anticelulitna masaža! Kupon se može iskoristiti do 10.11.2022.

Radiofrekvencija tijela
Najnovija metoda nekirurškog oblikovanja tijela i liječenja celulita.
Dubinskim zagrijavanjem kože, odnosno tkiva postiže se pokretanje metabolizma u tijelu. Dolazi do obnavljanja kolagena i stvaranja novog što dovodi do zatezanja kože, odnosno omekšavanja, poravnavanja bora te smanjivanja ožiljaka. Obnavlja i zateže kožu te stvara mladenački izgled. Preporuča se 6 tretmana u razmaku od tjedan dana, ali su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana.Također liječi i smanjuje celulit u svim stadijima zbog snažnog stvaranja kolagena koji potiskuje i reducira celulit.

Ultrazvučna kavitacija
Tretman razbijanja masnog tkiva kavitacijom je najsuvremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrama, stražnjici, nogama i rukama. Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.

Limfna drenaža
Zadatak drenaže je da limfu ukloni kroz vene sve do bubrega koji će preuzeti štetne tvari i putem mokraće ih izbaciti iz organizma. Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer limfa prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata i terapije zračenjem jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.

Anticelulitna masaža
Masaža će odstraniti bolove i napetost u Vašem tijelu, a Vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini! Masažom se poboljšava cirkulacija krvi po tijelu, čime se omogućava da donosi više kisika, a odnosi višak štetnih tvari iz stanica. 

Pomaže bolnim mišićima, poboljšava gipkost kože i tijela, pospješuje otpornost organizma te djeluje antistresno.