Avantura za ljubitelje rekreacije! Opustite se kraj Plitvičkih jezera i Rastoka uz 3 dana/ 2 noćenja za 2 osobe u Sobama Marko ili Villi Dora u TC Marko uz korištenje bicikala i bazena, već od 749 kn!

10 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 749 kn
99,41 €
Uštedi još 13 KN
1,73 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 13 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

1 dijete do 12 godina GRATIS! Kupon vrijedi od 01.09. do 14.10.2022.

U ponudi Vas očekuje i korištenje brdskih bicikala te neograničeno korištenje vanjskog bazena!

TURISTIČKI CENTAR MARKO nalazi se 12 km sjeverno od središta Nacionalnog parka Plitvička Jezera i 15 km južno od slapova Rastoke u mjestu Oštarski Stanovi.

U ovom mirnom mjestu na pola puta između dviju prirodnih ljepota uživajte u netaknutoj prirodi uz razne mogućnosti za zabavu, rekreaciju, odmor i uživanje. U sklopu centra nalazi se poznati restoran s dugogodišnjom tradicijom koji nudi jela domaćih specijaliteta i originalnih receptura. Jela se protežu od hladnih predjela, juha i pizza pa sve do specijaliteta kuće i deserta koji su posluženi u ugodnom ambijentu na otvorenoj terasi ili klimatiziranom interijeru.

Kupce ove ponude očekuje i 20% popusta na sve aktivnosti u ADRENALIN PARKU OGI!

Sobe Marko su standardne dvokrevetne i trokrevetne sobe. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu s tušem, sušilo za kosu, LCD TV sa satelitskim programima, besplatni Wi-Fi, klima uređaj i grijanje, mini hladnjak i osigurano parkirno mjesto. 

VILLA DORA sadrži superior dvokrevetne i trokrevetne sobe uz mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja u trokrevetnu sobu (na upit). 

Svaka soba opremljena je posebnom kupaonicom sa tušem, sušilom za kosu, TV LCD sa satelitskim priključkom, besplatanim wifi-om, klimatizacijom i grijanjem, mini hladnjakom (na upit), balkonom s pogledom na prirodu (na upit) te osiguranim parkirnim mjestom.

Turistički centar Marko posjeduje vlastiti bazen. Osjetite sve čari uživanja i opuštanja u netaknutoj prirodi nakon napornog dana provedenog na Plitvicama ili u adrenalinskom parku. 

Kupanje unutar Plitvičkih Jezera je zabranjeno, stoga je naš bazen savršena lokacija za Vas nakon cjelodnevnih izleta. Veličina bazena: 16 x 8 metara. Okušajte se u prolaženju zahtjevnog roping poligona koji zahtjeva dobru koordinaciju ruku i nogu povezanu sa dobrom kondicijom. Idealno za osobe koje žele prebroditi strah od visina.

Slobodan pad na dohvat Vam je ruke! Osjetite navalu adrenalina na divovskoj ljuljački visokoj čak 12 metara. Pokušajte sami ili s partnerom novu avanturu unutar našeg adrenalinskog parka. Suparnici se natječu u gađanju mete pomoću profesionalnih airsoft pušaka. Aktivnost je koncipirana kao natjecanje timova ili pojedinaca.

Turistički centar Marko nalazi se na idealnoj lokaciji ukoliko želite posjetiti neka od najpoznatijih mjesta u Hrvatskoj. Tu je naravno nacionalni park Plitvička Jezera kao neizostavna destinacija svakog turista koji posjećuje TC Marko. Osim uživanja u ljepoti parka, TC Marko idealno je polazište za istraživanje i posjete ostalim dijelove Hrvatske.