[60% POPUSTA!] Studio za njegu tijela Touch u Varaždinu poziva Vas na "kraljevski paket" revitalizacije lica: mikrodermoabrazija i mezoterapija lica elektroporacijom, uz masažu lica, vrata i dekoltea!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mikrodermoabrazija je brz, efikasan i neinvazivan tretman kojim se polira i dubinski stimulira koža lica, a mezoterapija primjenjuje se u estetskoj medicini s ciljem regeneracije kože. Kupon se može iskoristiti do 31.10.2022.

MIKRODERMOABRAZIJA

Brz, efikasan i neinvazivan tretman kojim se polira i dubinski stimulira koža lica.

Iznimno je popularna zato što je učinkovita za sve tipove kože. To je nekirurška metoda pomlađivanja, brza, praktična i bezbolna. Koža nakon prvog tretmana odmah izgleda mlađe i glatka je. Ovim tretmanom ublažavaju se i uklanjaju bore i ožiljci, a ten postaje pročišćen.

Zbog bolje prokrvljenosti uspostavlja se optimalan dotok hranjivih tvari i kisika te bolji odvod limfe, što umanjuje mogućnost pojave novih akni. Dijamantna mikrodermoabrazija potpuno je bezbolna, dapače ugodna je zato što uz nju vežemo terapiju vakuumom, limfnu drenažu i lifting lica. Može se koristiti kao tretman u kurama ako uklanjamo bore, proširene pore, ožiljke od akni i slično. Kao zasebni tretman trenutno osvježava i oživljava lice. Ovo je tretmana koji je blag izvana, a izuzetno konkretan iznutra.

Idealan ste kandidat za mikrodermoabraziju ako vas muče: sitne bore na licu, ožiljci od akni i proširene pore, hiperpigmentacija, nečista koža lica. Mikrodermoabraziju možemo raditi na leđima, nogama, rukama.

MEZOTERAPIJA

Mezoterapija je metoda koja se primjenjuje u estetskoj medicini s ciljem regeneracije kože.

Elektroporacijom/ mezoterapijom je moguće ubaciti aktivne materije mnogo dublje nego starim metodama, kao što su jontoforeza i sonoforeza (ultrazvuk). Mezoterapija je metoda koja osigurava intenzivnu hidrataciju kože, vraća joj elastičnost, tonus i sjaj.

Ovaj tretman se radi na način da se koža izrazito tankim iglicama bocka da bi se određeni preparat ili koktel preparata poput vitamina, antioksidansa, hijalurona, elastina i nekih kemijski aktivnih tvari unijeli u dublje slojeve kože i na taj način premostilo epidermalnu barijeru. Ta barijera je ''krivac'' što preparati uneseni direktno u dublje slojeve kože brže i bolje djeluju od onih nanesenih površnije ili pak na samu površinu kože (kreme, serumi, maske). U kombinaciji sa kvalitetnom dermoabrazijom daje odlične rezultate bez rizika od infekcija i otoka povezanih sa klasičnom mezoterapijom. 

Prednosti elektroporacije

✓ neionizirajući i netermički valovi, nema električnog kontakta sa klijentom
✓ nema opasnosti od opekotina
✓ nema galvanskog efekta niti stvara mišićnu stimulaciju
✓ nema neutralnu ploču-elektrodu
✓ nema molekularne ionizacije aktivnih materija
✓ može se koristiti na klijentima koji imaju metalne implante
✓ potpuno neinvazivna metoda
✓ nema potrebe za provodnim gelom
✓ metoda je praktična i laka za korištenje

Najčešća primjena

✓ napredni anti-age tretmani lica
✓ tretmani bora
✓ tretmani ožiljaka od akni
✓ opuštena koža
✓ tretmani hiperpigmentacije

*Napomena: tretmani se ne rade ako klijent ima pacemaker, ekcem, botox ili operativni zahvati od kojih nije prošlo manje od 40 dana.