Na Pohorju očekuje Vas potpuno uživanje i aktivan odmor uz 3 dana/ 2 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe u pansionu Smogavc uz saunu, bicikliranje, outdoor fitness, degustacije... samo 1946 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u čarima prirode Pohorja, oduševite se zelenim prostranstvima i udahnite čisti planinski zrak! Dijete do 5 godina gratis u sobi s 2 odrasle osobe! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 18.11.22.

Ponuda uključuje: 3 dana, 2 polupansiona (doručak i večera - večera moguća od utorka do nedjelje) u sobi 3* + 1 x iznajmljivanje električnih bicikala prilagođenih za planinske ceste (3 h) + 1 x iznajmljivanje štapova za nordijsko hodanje i besplatne mape pješačkih staza Rogla - Pohorje + 1 ulaz u saunu (2 h) + 5 žetona za igraonicu u restoranu Smogavc (stolni nogomet, biljar, pikado, stolni hokej) + neograničena upotreba fitness-a na otvorenom + besplatan parking + besplatan WI-FI, sve za 2 osobe.

U blizini se nalaze široke otvorene ravnice s gotovo netaknutom prirodom, duboke šume Pohorja, brojne biciklističke i pješačke staze, planina...

Pansion Smogavc sa svojom dugom tradicijom, koncentriran je na stalnu prilagodbu na želje svojih gostiju. Očekuju Vas domaća lokalna jela, visokokvalitetna usluga i ugodno ozračje okruženo gustom šumom i svježim zrakom.

Na raspolaganju su Vam sezonske ponude velikog broja menija za razne prilike: vjenčanja, godišnjice, rođendani i ostala slavlja, a ima i ponudu za vegeterijance. Sve to uz širok izbor vina. Dok se Vi opuštate i sladite s ukusnom hranom, djeca će u igralištu pronaći niz zanimacija, Vi se samo opustite i uživajte u panoramskom pogledu.

Očekuje Vas i obilazak OPG-a Smogavc i prerada uz degustaciju (domaća rakija, sok), mogućnost kupnje domaćih proizvoda OPG-a Smogavc (prema rasporedu i dogovoru na recepciji).

Na raspolaganju su Vam različite mogućnosti - od opuštanja u termama Zreče, planinarenja, izleta i uživanja u prirodnoj i kulturno-povijesnoj baštini regije.

Dodatna pogodnost: popust na cjelodnevno kupanje u Termama Zreče; od 1. listopada do 30. studenog svaki vikend ispred gostionice pečeni kesteni i mošt!

Također na raspolaganju Vam je i mali wellness centar, gdje možete uživati u sauni! Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Praznici u zelenilu

Slikovito selo Gorenje pri Zrečah u Pohorju sa svojim okruženjima, nudi Vam pregršt sadržaja za opuštanje, avanturistički odmor ili spa doživljaje. Uživat ćete u bicikliranju ili pješačkim stazama.