Obiteljska idila na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom u Pula City Center Accommodation za 2 osobe i do 2 djece uz posjet NP Brijuni + UKLJUČENE ULAZNICE, poklon i pogodnosti, od samo 2549 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Istražite antičke znamenitosti Pule i otkrijte čarobni NP Brijuni - ULAZNICE SU UKLJUČENE + prijevoz iz Fažane! Kupon vrijedi za 2 odrasle osobe i 2 djece (smještaj u Family sobi)! Kupon vrijedi u terminima od 24.08. - 30. 09.2022.

Pula City Center Accommodation

Smještaj Pula City Center nalazi se u samom centru Pule, na samo 500 metara od slavoluka Sergijevaca i 1 km od Augustovog hrama. 

U ovom objektu dopušten je boravak kućnim ljubimcima, a sadrži besplatni WiFi u svim prostorijama. U sklopu objekta dostupno je besplatno privatno parkiralište.

 Ponuda uključuje:2 noćenja (Premium soba s balkonom), 2 x bogat raznolik doručak (neograničeno kava, čaj, sok), besplatan parking, dijete do 3 godine gratis, piće dobrodošlice, poklon domaća istarska rakija.

Sve sobe u ovom privatnom smještaju sadrže klima-uređaj i TV ravnog ekrana s kabelskim i satelitskim programima. Sve sobe obuhvaćaju kupaonicu s tušem i besplatnim kozmetičkim priborom. Max kapacitet za do 2 djece, no ukoliko ih ima više da upit direktno hotelu za mogućnost nadoplate.

Dodatne pogodnosti: popust u određenim restoranima kod naših partnera, rana prijava i kasna odjava (ovisno o raspoloživosti), dodatni razni izleti uz doplatu na licu mjesta (Izlet Fish Picnic, Zalazak s delfinima, Izlet u Rovinj-Vrsar, Pula City Tour, Biketour, Degustacija vina i maslinovog ulja..).

U sklopu objekta dostupan je pult za organizaciju izleta, gdje gosti mogu pitati za savjete o cjelodnevnim izletima i putovanjima. Arheološki muzej nalazi se na približno 450 metara, a poznata Pulska Arena udaljena je približno 1 km.

Obavezno provjeriti raspoloživost prije kupnje na mail cityroomspula@gmail.com ili na T: +385 (0)52 356 992 M: +385 (0)91 602 03 64, uz KOD i ID kupona po primitku kupona, te potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona.