Vrijeme je za RUDARSKU PLATU za dvoje! Probajte pravi leskovački roštilj od certificiranog majstora roštilja u Restoranu Kill Grill u Zagrebu za samo 70 kuna!

325 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Plata sa kilogramom mesa i to s pet vrsta mesa - ćevapi, gurmanska pljeskavica, vratina, carsko meso, domaće kobasice, seljački krumpir, luk, ajvar, i to sve za samo 70 kuna! E to mi zovemo rudarskom platom!

U ugodnom ambijentu uživajte u specijalitetima kuće, povedite društvo i dobro se zabavite. Ambijent restorana ne može vas ostaviti ravnodušnim. Ljubav ide kroz želudac, svi se iznova vraćaju zbog kuhinje, biranih jela i pića!

Ovom prigodom restoran Kill Grill Vam donosi rudarsku mesnu platu kojom ćete biti prisiljeni otkopčati gumb na svojim "rudarskim" hlačama, nakon teškog rintanja u rudarskom sistemu!Ponuda uključuje: Rudarska plata 1 kg
Ćevapi, gurmanska pljeskavica, vratina, carsko meso, domaće kobasice, seljački krumpir, luk, ajvar.


Radili ili ne fizičke poslove, svi znamo što se podrazumijeva pod rudarskom platom - bogati obrok koji će vas zasititi nakon teškog rada. Ako već i niste nešto opako puno radili ne znači da ne morate iskoristiti ovu predobru akciju i pojest nešto jako dobro za samo 70 kuna! 

Obavezna rezervacija dan ranije na 01 8892 292