JESEN na Pagu - 2, 3 ili 5 noćenja s doručkom u Boutique Hotelu Intermezzo + paket dobrodošlice i najam bicikala te izbor opcije obilaska plaža ribarskom brodicom, sve za 2 osobe i od samo 1399 kn!

Super cijena 1.399 kn
185,68 €
Uštedi još 50 KN
6,64 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 50 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Opcija 3 uključuje i obilazak sirane uz degustaciju sireva! Od mora i prve plaže udaljen je samo 100 m, a od stare gradske jezgre 300 m. Ponuda vrijedi od 10.09. do 09.10.2022.

INTERMEZZO je novi boutique hotel smješten blizu staroga centra grada, u tišini, a opet blizu plaže, središta, busne stanice i trgovina. Također ima i dosta parkirnih mjesta za sve goste.

U ponudi 2 i 3 noćenja dodatno Vas očekuju i obilazak plaža ribarskom brodicom!

Nijanse bijele, sive i ljubičaste boje pružaju opuštanje u ugodno opremljenim sobama Hotela Intermezzo. Ovaj hotel u gradu Pagu raspolaže s 18 moderno uređenih i elegantnih soba koje možete izabrati za svoj odmor. 

Sve sobe su klimatizirane, imaju sef, minibar, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima i kupaonicu s kozmetičkim priborom i sušilom za kosu. Gostima hotela Intermezzo na raspolaganju je lift, parking, dobra internet veza i kvalitetan doručak. 

Prije kupnje OBAVEZNA provjera raspoloživosti s hotelom na mail info@hotel-intermezzo.com, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije na 098 449 570 ili info@hotel-intermezzo.com!