Obiteljska idila u Moravskim Toplicama - 2 dana/1 noćenje s doručkom u hotelu Ajda 4* uz osvježenje u bazenima i Termalnom parku Terme 3000 + animacija, a sve za 2 osobe i do 2 djece...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedno dijete do 6 godina i jedno dijete do 12 godina gratis s dvije odrasle osobe! Kupon se može iskoristiti isključivo od 04.09. do 13.09.2022. ili od 18.09. do 04.10.2022.


Ponude uključuju: 1 noćenje s doručkom u dvokrevetnoj sobi s dodatnim ležajem u hotelu Ajda + neograničeno kupanje u Termalnom parku Terme 3000 (povezanih toplim hodnikom sa hotelima - na dan odlaska do 11 h) + neograničeno kupanje u bazenima hotela Ajda (na dan dolaska od 11 h i cijeli dan na dan odlaska) + korištenje ogrtača + ležaljke i suncobrani uz hotelski bazen + 1 x ulaz u saune hotela + bogat animacijski program + besplatni Wi-Fi + besplatni parking!


Hotel Ajda s obnovljenim kupalištem, njegov nov izgled obilježava heljda. Uz veliki bazen tu je i dječji bazen s igralima, bazen s crnom termomineralnom vodom i dva masažna bazena. Prekmurje ćete doživjeti u odmaraonici s aromaterapijom ili Ajdovoj odmaraonici. Također tu su i dvije finske saune, a za vrijeme saunanja moći ćete se odmarati u zatamnjenoj ili svijetloj odmaraonici. 

Hotel Ajda živi priču lokalne žitarice koju nosi u imenu. Heljda gradi ponudu hotela i prati goste na svakom koraku – pronaći ćete je u jastucima za miran i dubok san; u kuhinji gdje obogaćuje okus jela, ali i svugdje u hotelu gdje svojim izgledom unosi osjećaj miline. Gostima su na raspolaganju hotelski bazeni, a slobodan im je ulaz i u jedan od najvećih termalnih parkova u Sloveniji. 

Dvokrevetna soba s dodatnim ležajem 
Udobna dvokrevetna soba s ležajem širine 180 cm ili odvojenim ležajevima širine 90 cm i balkonom s pogledom na park. U sobi (26 – 28 m2) se nalaze kupaonica s tušem i WC-om, pisaći stol i dvosjed.


Direktna veza do Termi 3000!

Termalni park 
Hotel Ajda nalazi se uz Termalni park Terme 3000 koji je jedno od najvećih kupališta u Sloveniji. Gosti hotela imaju slobodan ulaz. U unutarnjem ...i vanjskom dijelu Termalnog parka Terme 3000 možete naći termalne i dječje bazene te bazene za plivanje, adrenalinske i obiteljske tobogane te adrenalinske atrakcije kao što su zip line iznad bazena ili trampolini. Veliko drveće i ljeti nudi dovoljno prirodnog hlada za sve! 


Moravska voda  
Crna termomineralna voda iz Terma 3000 najtoplija je u Sloveniji. Kupanje u njoj pozitivno utječe na cijeli organizam. Hotel Ajda nudi unutarnji i vanjski bazen s crnom termomineralnom vodom. Gosti hotela imaju slobodan ulaz i u Termalni park Terme 3000 s još dva bazena s crnom termomineralnom vodom. Hotelski bazeni i Termalni park nude i druge bazene s filtriranom termalnom vodom i dječje bazene.  


Aktivni odmor 
U Termama 3000 brinemo se da rekreacija bude zabava. Na dnevnom programu vježba u vodi izmjenjuju se vježbe u vodi i vježbe na suhom te različiti sportski tečajevi. Za goste hotela Ajda sudjelovanje je u većini besplatno. U sportskom parku možete naći različita igrališta, na raspolaganju je i najam sportskih rekvizita. Okolica terma nudi raznovrsne biciklističke staze, a igračima golfa dostupno je igralište s najudaljenijom rupom u Sloveniji koje se rasprostire uz terme. 

Saune i wellness 
Hotelske saune (2 finske, 2 turske, 1 infracrvena i 1 laconium sauna) u hotelu Ajda na raspolaganju su samo gostima hotela. Do Medico-wellness centra Thermalium za udobnost gostiju vodi natkriven hodnik. Medico-wellness Thermalium nudi mnogobrojne usluge za poboljšanje osjećanja. Njegova je posebnost wellness s biljem s okolnih livada čiju snagu možete osjetiti i u kozmetici Panonski travnik.