ISPRATITE LJETO na obali mora u Karlobagu uz 4 dana/ 3 noćenja na bazi ALL INCLUSIVE za 2 osobe i dijete do 11,99 god. GRATIS u hotelu Zagreb + bazen, sauna, samo 1725 kn!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

1. dijete do 11,99 godina na dodatnom ležaju boravi besplatno! Ponuda se može iskoristiti od 21.09. - 01.10.2022.

HOTEL ZAGREB smješten je u gradiću Karlobagu. Položaj na samoj obali mora, u okruženju borova, čini ga idealnim za Vaš odmor.
Raspolaže s ukupno 143 sobe i 9 apartmana u glavnoj zgradi hotela i depadansi „Villa Pinia“. Veliki broj udobnih soba, u kojima mogu boraviti četveročlane obitelji čini ga idealnim za boravak obitelji s djecom.

U ponudi Vas očekuje i korištenje saune (prijava na recepciji - 60 minuta po osobi u tijeku boravka) i bazena te 25% popusta na wellness usluge!

Raspolaže s ukupno 143 sobe i 9 apartmana u glavnoj zgradi hotela i depadansi „Villa Pinia“. Veliki broj udobnih soba , u kojima mogu boraviti četveročlane obitelji čini ga idealnim za boravak obitelji s djecom.

IZLETI
Također je idealno polazište za izlete na Velebit, Plitvice, Paklenicu, rijeku Unu, ili otoke Pag i Rab.

All inclusive uključuje: buffet doručak, buffet ručak s pićem i sladoledom, buffet večera s pićem; besplatno piće (najmanje 4 vrste žestokih pića, kola, limunada, voda, kava...) i keksi u baru od 11:00 do 21:30., besplatno piće (pivo, kola, limunada, voda) uz bazen od 10:00 do 19:00h.

WELLNESS
Na raspolaganju gostima stoje unutarnji i vanjski bazen, sauna, igrališta za tenis, odbojku, mini golf, boće...Korištenje saune (prijava na recepciji - 60 minuta po osobi u tijeku boravka).

OBVEZNA JE PROVJERA slobodnih termina prije kupnje kupona na br. tel: +385 99 210 1423 ili hotelzagreb1@gmail.com te obaveznu potvrdu ODMAH po kupnji kupona isključivo na e-mail uz KOD i ID sa kupona po aktivaciji.