Peroj ima idealnu poziciju za biciklizam pored mora ili kroz maslinike ili selo kažuna... Kupon vrijedi do 15.10.22.

U ponudi Vas očekuju aperitiv dobrodošlice + gratis Antiage tretman lica s maslinovim drvetom od 30 minuta + jednokratno korištenje wellnessa (saune, jacuzzi, solarij), ogrtači, papuče, osvježavajuće piće + korištenje fitnessa + korištenje bicikala + korištenje vanjskog bazena!

Hotel Villa Letan 4* u Peroju omogućuje Vam svu udobnost i sve prednosti novoizgrađenog i bogato opremljenog hotela. Četiri zvjezdice jamstvo su kvalitete, ali nipošto ograničenje, jer trudimo se izaći u susret svim vašim željama i potrebama.

U usluzi polupansiona očekuju Vas bogati doručak i Istarska tradicionalna večera, a domaćini će Vas dočekati s aperitivom dobrodošlice...

Hotel Villa Letan nudi 54 jednokrevetne/dvokrevetne sobe i 5 apartmana. Svaka soba ima balkon sa pogledom na more ili maslinike. 

Sve sobe i apartmani su stilski uređeni, opremljeni kvalitetnim i udobnim namještajem. LCD TV (HR i satelitski programi), mini bar, telefon, Internet, SOS sustav, sustav za vatrodojavu, sef, klima uređaj i centralno grijanje u sklopu su svake smještajne jedinice.

Dolazite li u Istru, možete očekivati vrhunske gastronomske doživljaje. Najbolji začin istarskoj kuhinji daje prirodnost njezinih sastojaka. O istarskoj se trpezi u superlativima dade govoriti satima. 

Znaju to mnogi koji Istru posjećuju radi dobrog jela. Nasljeđe je to i obaveza koju svaki istarski domaćin mora dostojno predstaviti svojim gostima. Restoran hotela Villa Letan to čini na vaše zadovoljstvo. Gastronomske vrhunce možete dostizati u ugodnom ambijentu restorana u sklopu kojega se nalaze bar i sala s natkrivenom terasom. Hotelski bar na raspolaganju vam je za jutarnju kavicu, kratko piće nakon ručka ili za večernju čašicu s društvom. Želite li u ugodnom društvu provesti intimnu večer, na raspolaganju vam je lovačka soba, gdje uz kamin možete kušati istarska vina.