ISPRATITE LJETO u kraljevskom gradu Biogradu n/ m! Vratite si energiju uz morske prizore - 2, 3 ili 6 noćenja u Villi Adriatic + parking, sve za 2 ili 4 osobe i već od samo 519 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U srcu Jadranske obale očekuje Vas živopisni Biograd na Moru, koji svojim ljepotama i sadržajem garantira nezaboravan ljetni odmor! Kupon za ponude vrijedi do 01.11.22.!

Villa Adriatic nalazi se na 150 metara od marine u Biogradu na Moru, a nudi klimatizirane jedinice i besplatni WiFi. Udaljena je 500 metara od povijesne gradske jezgre, gdje su smješteni brojni restorani i barovi.

Villa Adriatic smještaj obuhvaća sobe, studije i apartmane s vlastitom kupaonicom. Studiji i apartmani sadrže čajnu kuhinju te balkon s prostorom za sjedenje. Gostima Ville Adriatic besplatno su na raspolaganju parkiralište u okviru objekta i oprema za roštilj.

Povijesna jezgra Zadra, Rimski forum i čuvena instalacija Morske orgulje smješteni su 27 km od objekta.

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.

SMJEŠTAJ:
Opremljenost apartmana za 2 osobe: soba s bračnim krevetom, pomoćni ležaj za treću osobu (kod pojedinih apartmana moguće je smjestiti pomoćni ležaj), TV, potpuno opremljena kupaonica, mini kuhinja, terasa

Opremljenost apartmana za 4 osobe: spavaća soba s bračnim krevetom, veliki dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za 2 osobe, TV, potpuno opremljena kupaonica, mini kuhinja, terasa.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail peranovicmarinela@gmail.com ili na mobitel 091 594 2390, uz KOD kupona po primitku kupona.