Uživajte u nautičkim dražima uz krstarenje brodom CASANOVA rutom Blago Jadrana: Trogir, Split, Stari Grad, Hvar, Korčula, Mljet, Dubrovnik, Crna Gora na 8 dana/ 7 POLUPANSIONA za 1 OSOBU!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Transfer iz Dubrovnika natrag za Splt uključen u cijenu! Uključeno je 7 polupansiona (doručak i ručak, osim u subotu kad je gusarska zabava s tradicionalnom večerom, pa taj dan nema ručka)! Kupon vrijedi isključivo za termin 18.09.22. do 25.09.22.

RUTA KRSTARENJA

1. dan (nedjelja): TROGIR – SPLIT

Ukrcajte se na brod u Trogiru u 13:00 za vaše krstarenje života. Nakon pića dobrodošlice i susreta s posadom isplovili smo, zaustavivši se za kupanje u čistom moru Jadrana. U Split stižemo u kasnim poslijepodnevnim satima gdje se možete pridružiti vođenom obilasku Splita s vodičem koji govori engleski, lutati drevnim ulicama i istraživati tržnice. Split je grad spomenik pod zaštitom UNESCO-a. Ovdje nalazimo obilje rimske arhitekture -od posebnog je interesa Dioklecijanova palača. Obroci: ručak.

2. dan (ponedjeljak): SPLIT – MAKARSKA  

Jutros nastavite prema Makarskoj gdje ćete naći prekrasne plaže i uzbudljiv grad. Provedite jutro istražujući grad ili uzmite fakultativni izlet i doživiterafting na rijeci Cetini. Večeras uživajte u fakultativnom izletu na vrh planine Biokovo i prošetajte skywalk balkonom. Obroci: doručak, ručak. Fakultativni izleti: rafting, Skywalk.

Ponuda uključuje: krstarenje brodom Casanova ruta Blago Jadrana + smještaj u kabini na donjoj palubi + piće dobrodošlice + svježe voće dostupno cijeli dan + neograničena pitka voda + popodnevni čaj i kava + besplatan wi-fi + obilasci s vodičem Splita, Hvara i Dubrovnika, sve za 1 osobu!

3. dan: MAKARSKA – STARI GRAD

Jutros krećemo prema jet-set otoku Hvaru, najdužem i najsunčanijem otoku na Jadranu, poznatom po raskošnim poljima lavande i ljepoti koja oduzima dah. Poslijepodne i večer provedite u Starom Gradu, jednom od najstarijih naselja u Europi. Danas poslijepodne idite na fakultativni izlet i istražite poznata hvarska polja lavande.Obroci: doručak; ručak. Fakultativni izleti: Polja lavande.

4. dan: STARI GRAD - HVAR - KORČULA

Jutros u ranim jutarnjim satima polazak za grad Hvar. Nakon obilaska s vodičem provedite neko vrijeme istražujući ovaj prekrasni grad. Posjetite najstarije društveno kazalište u Europi osnovano 1612. Pješačite do gradske utvrde s pogledom na luku kako biste dobili lijepe slikovite poglede. Uživajte u ručku na brodu dok nastavljamo prema Korčuli, rodnom mjestu Marka Pola. Okružen zidinama, ovo je jedan od najbolje očuvanih srednjovjekovnih gradova na Mediteranu. Korčula ima bogat izbor restorana za uživanje u gurmanskom doživljaju te brojne barove i klubove za one željne večernje zabave. Noćenje u Korčuli. Obroci: doručak, ručak. 


5. dan: KORČULA - TRSTENIK - MLJET

Rano ujutro polazak prema Trsteniku gdje možete uživati u fakultativnom obilasku lokalnog vinograda i probati vina po kojima je ovaj kraj poznat. Kasnije nastavite do Nacionalnog parka Mljet. Provedite poslijepodne istražujući park. Večeras se okušajte u pripremi tradicionalnog jela s lokalnim kuharom na našem fakultativnom tečaju kuhanja. Obroci: doručak; ručak. Fakultativni izleti: degustacija vina u Trsteniku, sat kuhanja na Mljetu.

Promjena ručnika sredinom tjedna, ručnici za plažu, dnevno čišćenje kabine, usluge 7 članova posade, direktor krstarenja koji govori engleski jezik!

6. dan: MLJET - DUBROVNIK 

Nakon doručka nastavljamo prema Dubrovniku, a stižemo u ranim poslijepodnevnim satima. Pridružite se obilasku grada s vodičem i upoznajte tajne koje su Dubrovnik učinile gradom kakav je danas. Nakon obilaska provedite vrijeme u samostalnom istraživanju ovog prekrasnog grada. Obroci: doručak, ručak.

7. dan: DUBROVNIK - CRNA GORA

Danas otkrijte zemlju Crnu Goru. Krenite u naš fakultativni cjelodnevni obilazak gdje ćete posjetiti Bokokotorski zaljev, stari grad Kotor, Perast i Budvu. Večeras Čuvajte se gusara! Ponesite svoju gusarsku odjeću i uživajte u gusarskoj večeri na brodu uz tradicionalnu večeru. Obroci: doručak, večera. Fakultativni izleti: Crna Gora.

8. dan: ODLAZAK

Rani doručak nakon kojeg je vrijeme da se oprostite od posade i svih vaših novih prijatelja. Dok se opet ne sretnemo... Obroci: doručak.

Obavezna doplata na licu mjesta za lučke pristojbe 380,00 kn.