Ispratite ljeto uz Moravske Toplice - Hotel Termal 4*! RUJANSKI predah za OBITELJ na 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom + kupanje u kompleksu Terme 3000, a sve za 2 odrasle osobe i do 2 djece....

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Očekuje Vas i ulaz u saune (suhe) te bogati animacijski program! Ponude vrijede za 2 odrasle osobe i max.2 djece (jedno dijete do 12 godina spava na pomoćnom - jedno dijete do 6 godina sa roditeljima)! Kupon se može iskoristiti do 22.09.22. preko vikenda ili tjedna, ovisno o odabranoj opciji!

Hotel Termal****

Hotel Termal u samom je srcu termalnih događanja i neposredno je povezan sa svim dobrobitima moravske termalne vode. Blagotvornost termalne vode možete iskusiti u filtriranom obliku u hotelskom kupalištu ili nefiltriranoj (natur) crnoj izvedbi u vanjskom hotelskom bazenu. U Zdravstvenom centru Terme 3000 i Medico-wellnessu Thermalium čeka vas potpuna ponuda za zdravlje. Na hotelskom kupalištu možete se pobrinuti za svoje zdravlje i snagom kristala i svjetlosne terapije. Hotel Termal – hotel u kojem ćete pronaći sve za svoje dobro osjećanje! 

Ponude uključuju: 2 noćenja s polupansionom (doručak i večera), u standard dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem u hotelu Termal ****; neograničeno kupanje u bazenima hotela Termal na dan dolaska od 11 h i cjelodnevno na dan odlaska; neograničeno kupanje u Termalnom parku Terme 300 / povezano toplim hodnikom - na dan odlaska do 11 h; korištenje ogrtača; ručnici uz hotelski bazen; ležaljke uz hotelski bazen; besplatni internet u sobi i predvorju hotela; besplatan parking

SMJEŠTAJ

Dvokrevetna soba - standard

Udobna dvokrevetna soba s ležajem širine 180 cm ili odvojenim ležajevima širine 90 cm s pogledom na park. U sobi (20 m2) se nalaze kupaonica s kadom s tušem i WC-om, pisaći stol i dvosjed.

Termalni park Terme 3000
U obnovljenome unutarnjem dijelu Termalnog parka Terme 3000 očekuje vas svjež i svijetao prostor u kojem je donji dio namijenjen živahnim i aktivnim posjetiteljima, a u njemu će se izvrsno osjećati i obitelji. Gornji dio s kutcima za opuštanje i saunama namijenjen je ponajprije odmoru i opuštanju. 

Adrenalinske entuzijaste u toplijim mjesecima oduševit će vanjski dio termalnog parka s brzim i zabavnim toboganima; na svoje će doći i svi koji vole plivati, a pod krošnje stabala možete se skloniti od vreline sunca. A najhrabriji i najvještiji mogu se okušati u skokovima u bazen sa skakaonice.

Donji dio termalnog parka kao stvoren je za živahne i aktivne, za plivanje i brčkanje. A dječji bazen s toboganom nudi mnogo prostora za dječju igru i ludiranje. Pobjegnite u natur bazen i uronite u crnu termomineralnu vodu te osjetite njezine blagotvorne učinke. Prije toga prošećite po stazama za bosonoge koje djeluju kao akupresurna masaža stopala.

Gornji dio unutarnjeg kupališta namijenjen je za odmor i opuštanje. Tijelo ćete moći pročistiti u finskoj, parnoj ili infracrvenoj sauni, a osvježenje potražiti u ledenoj fontani. U Heljdinoj sobi za odmor odmarat ćete se na jastucima punjenim heljdinim ljuskicama koje umiruju, opuštaju, mikromasiraju i reguliraju toplinu tijela. 

*Sadžaji se koriste sukladno mjerama Zavoda za javno zdravstvo te će jasno biti dostupni za korištenje sukladno vremenskim uvjetima!

Istražite Prekmurje!

Prekmurje karakteriziraju rijeka Mura, panonska ravnica i brežuljkast krajolik obližnje Goričke. Tu se radost isprepliće sa sanjarenjem, razigranost sa smirenošću, a suvremenost s izvornom povezanošću s prirodom. Često se kaže da tko jednom posjeti Prekmurje, uvijek se iznova vraća. Poput roda, autohtonih „divovskih“ ptica te regije, koje svakog proljeća iznova pronalaze put do domaćeg prekmurskog sela.

Prije kupnje kupona molimo obavezno provjeriti raspoloživost smještajnih jedinica i termina sa odjelom rezervacija! ODMAH po kupnji kupona za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti u odjel rezervacija na broj za rezervaciju termina je: +386 2 512 22 00 ili e-mail za rezervaciju termina: agency@sava.si, uz KOD i ID kupona po primitku.