Rujanski predah u popularnim Vodicama - 3 dana/2 noćenja s doručkom ili polupansionom za 2 osobe u apartmanu Arancini Residence 4* uz korištenje vanjskog bazena, SPA oaze...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bezbrižan odmor na moru uz vrhunski smještaj i uslugu Arancini Residence 4*! Kupon vrijedi za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina i može se iskoristiti do 30.09.2022.

Arancini Residence 4* novo je sagrađeni objekt u Vodicama, koji kao kombinacija komfornog apartmanskog smještaja  i hotelske usluge čini savršeni spoj za idealni obiteljski odmor.

Vodice su poznata ljetna destinacija, u čijoj će ponudi svaki gost naći nešto za sebe. Zbog odličnih restorana te prekrasnih plaža i čistog mora, biraju je obitelji sa djecom ali i parovi željni odmora daleko od gradske vreve, a opet blizu svih većih gradova srednjeg Jadrana i njihovih kulturnih znamenitosti. 

Objekt je smješten samo 300 m od mora i nadaleko poznatih plaža koje se protežu cijelim područjem. Odlična lokacija omogućiti će istraživanje svih znamenitosti uz laganu šetnju kroz mediteranske kamene ulice do centra ovog živopisnog primorskog mjesta. 

Cijena uključuje i korištenje vanjskog bazena i ležaljki uz bazen (ovisno o vremenskim uvjetima) i fitnessa + 1x ulaz u SPA OAZU u trajanju 90 minuta po osobi (finska sauna i topla klupa - potrebna rezervacija termina prilikom dolaska).

Udobni i moderni apartmani površine 43 m2 i kategorizirani s 4* dizajnirani su da udovolje svim zahtjevima gostiju tijekom njihova boravka, a naglasak je  na komforu i privatnosti. Odlikuju ih elegantan namještaj, svijetle boje, obilje dnevnog svjetla te prostran balkon s pogledom na grad ili more. 

Apartman ima vlastitu kupaonicu s tušem, mini kuhinju s blagovaonom, dnevni boravak s kaučem i balkon s prostorom za sjedenje. Opis apartmana: sef, besplatni toaletni pribor, sušilo za kosu, ormar, ogrtači i papuče, SAT TV, telefon, hladnjak, kuhalo za vodu i osnovna oprema za kuhanje. Posteljina i ručnici su na raspolaganju. Veličina kreveta: 2 odvojena kreveta 100 x 200 cm spojena u bračni krevet (u spavaćoj sobi), kauč na razvlačenje 160 x 200 cm se nalazi u dnevnom boravku.

Osim smještaja u novorenoviranim apartmanima, Arancini Residence svojim gostima nudi mogućnost korištenja vanjskog bazena, terase sa ležaljkama i suncobranima, fitnessa te wellnessa s finskom saunom i relax zonom (korištenje spa oaze je moguće uz nadoplatu na licu mjesta). 

Bogati toplo-hladni buffet doručak poslužuje se u restoranu sa šarmantnom terasom pored bazena.