JESENSKI ODMOR u POREČU! Uživajte i opustite se uz 2 ili 3 noćenja u mobilnim kućicama za do 6 osoba u Boutique Camping Santa Marina 5* već od samo 899 kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prepustite se svoj ljepoti boravka u kampu, okruženi mediteranskim biljem i borovom šumom... Djeca do 11,99 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu! Kupon vrijedi za do 6 osoba i vrijedi od 10.09. do 08.10.2022.

U novoizgrađenom BOUTIQUE CAMPING SANTA MARINA 5* pronaći ćete nove, luksuzne i vrhunski opremljene mobilne kućice. Mobilne kućice nove su od 2018. i 2019. godine, raspolažu minimalno s 20m2, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinjom s perilicom posuđa, prostranim dnevnim boravkom, te natkrivenom terasom. 

Ove mobilne kućice mogu u svojim sobama i jednom dnevnom boravku primiti do šest osoba. Pojedine se dodatno ističu privatnom hidromasažnom kadom na terasi kućice i privatnim bazenom samo za njene goste.

Nove od 2018. godine, mobilne kućice PREMIUM COMFORT unutar 34m2 raspolažu sa spavaćom sobom s bračnim krevetom, dječjom sobom s dva odvojena kreveta, te krevetom na kat, dvije kupaonice, kuhinjom opremljenom s mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu i perilicom posuđa. Na prostranoj, natkrivenoj i ograđenoj terasi pronaći ćete stol za objed i ležaljke – sve za ležernu ljetnu večer...

Osnovne karakteristike mobilne kućice Premium Comfort: 59m2 (mobilna kućica 34m2 i terasa 25m2), potpuno opremljene mobilne kućice s klimatizacijom i WiFijem, 2 spavaće sobe (1x bračni krevet + 1x 2 odvojena kreveta + krevet na katu), 2 kupaonice s tušem; potpuno opremljena kuhinja s mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu, kafe aparatom, hladnjakom, perilicom posuđa, posuđem za kuhanje; dnevni boravak sa sofom i televizijom; natkrivena terasa sa stolom za objed i ležaljkama.

Luksuzno uređene i moderno opremljene, mobilne kućice PRESTIGE FAMILY posebne su po svoje tri sobe – jednom s bračnim krevetom i druge dvije s dva odvojena kreveta. Osim s tri spavaće sobe, ove mobilne kućice raspolažu s dvije kupaonice, dnevnim boravkom povezanim s kuhinjom u kojoj ćete pronaći sve potrebne kuhinjske aparate za bezbrižno uživanje u pripremi omiljenih jela. 

Zbog svoje velike staklene stijene, unutrašnjost ovih mobilnih kućica povezana je s prostranom i natkrivenom terasom, koja postaje centralni prostor za druženje i dnevni boravak tijekom odmora!

Osnovne karakteristike mobilne kućice Prestige Family: 59m2 (mobilna kućica 34m2 i terasa 25m2), potpuno opremljene mobilne kućice s klimatizacijom i WiFijem, 3 spavaće sobe (1x bračni krevet + 2x 2 odvojena kreveta), 2 kupaonice s tušem; potpuno opremljena kuhinja s mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu, kafe aparatom, hladnjakom, perilicom posuđa, posuđem za kuhanje; dnevni boravak sa sofom i televizijom; natkrivena terasa sa stolom za objed i ležaljkama.

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera raspoloživosti, a ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna potvrda rezervacije na reservations@santamarina-camping.com!