OBITELJSKO uživanje u ljepotama PULE! Predahnite na 3 dana/2 noćenja s doručkom u Pula City Accomodation uz pogodnosti, a sve za 2 osobe + 2 djece, samo 1779 kn! Parking GRATIS!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djecu očekuju slatkiši tijekom cijelog boravka. Kupon za ponudu vrijedi do 30.11.2022.

Pula City Center Acommodation

Smještaj Pula City Center nalazi se u samom centru Pule, na samo 500 metara od slavoluka Sergijevaca i 1 km od Augustovog hrama. 

U ovom objektu dopušten je boravak kućnim ljubimcima, a sadrži besplatni WiFi u svim prostorijama. U sklopu objekta dostupno je besplatno privatno parkiralište.

Ponude uključuju: 3 dana/2 noćenja u Family sobi (1. soba: 1 bračni krevet + 2. soba: 1 krevet na kat) + zdrav i bogati doručak (neograničeno kava, sok, čaj) + piće dobrodošlice + Wi-Fi + parking + slatkiši za djecu tijekom cijelog boravka.

Sve sobe u ovom privatnom smještaju sadrže klima-uređaj i TV ravnog ekrana s kabelskim i satelitskim programima. Sve sobe obuhvaćaju kupaonicu s tušem i besplatnim kozmetičkim priborom.

Popust u određenim restoranima kod partnera!

U sklopu objekta dostupan je pult za organizaciju izleta, gdje gosti mogu pitati za savjete o cjelodnevnim izletima i putovanjima. Arheološki muzej nalazi se na približno 450 metara, a poznata Pulska Arena udaljena je približno 1 km.