Jesensko uživanje podno Biokova u Baškoj Vodi - 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 ili 4 osobe u Aparthotelu Milenij 4* + jacuzzi, sauna, vanjski grijani bazen... već od samo 1599 kn!

Super cijena 1.599 kn
212,22 €
Uštedi još 80 KN
10,62 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 80 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Djeca do 3 godine bez doplate uz mogućnost korištenja besplatnog dječjeg krevetića! Kupon vrijedi do 31.10.2022.

APARTHOTEL MILENIJ

U najatraktivnijem dijelu Makarske rivijere, podno planine Biokovo smještena je Baška Voda. Njegovana priroda, djevičanski čisto more i plaže koje sunce neumorno kupa svojim zrakama, učinili su je jednom od najpoželjnijih turističkih odredišta u Dalmaciji.

Baška Voda i aparthotel Milenij**** savršeno su ishodište za sve poludnevne i cjelodnevne izlete do Dubrovnika, nacionalnog parka Krka, parka prirode Biokovo, Splita, otoka Hvara i Brača, kanjona rijeke Cetine te gradova u unutrašnjosti koji su poznati po povijesnim, kulturnim i vjerskim zanimljivostima (Međugorje – BIH).

Birajte premium apartman s pogledom na more 36 m2 za 2 osobe ili comfort apartman s pogledom na more 54 m2 / 62 m2 / 73 m2 za 4 osobe.

COMFORT apartman s pogledom na more (54 m2): dnevna soba, 2 spavaće sobe, kupaonica): 2 balkona s pogledom na park, kuhinja (kuhalo vode, mikrovalna pećnica, ploča za kuhanje 4 ringa, hladnjak, napa, perilica posuđa), tuš, sef, TV 101cm radio s budilicom, telefon, klima, mini bar, fen, glačalo, daska za glačanje.

PREMIUM apartman s pogledom na more (36 m2): dnevna soba, spavaća soba, kupaonica): balkon s pogledom na more, kuhinja (kuhalo vode, mikrovalna pećnica, ploča za kuhanje 2 ringa, hladnjak, napa), tuš, sef, TV 101cm radio s budilicom, telefon, klima, mini bar, fen, glačalo, daska za glačanje.

COMFORT apartman s pogledom na more (62 m2): dnevna soba, 2 spavaće sobe, 2 kupaonice): veliki balkon s pogledom na park, kuhinja (kuhalo vode, mikrovalna pećnica, ploča za kuhanje 4 ringa, hladnjak, napa, perilica posuđa), tuš, sef, TV 101cm radio s budilicom, telefon, klima, mini bar, fen, glačalo, daska za glačanje.

SUPER COMFORT apartman s pogledom na more (73 m2): dnevna soba, 2 spavaće sobe, 2 kupaonice): balkon s pogledom na more, kuhinja (kuhalo vode, mikrovalna pećnica, ploča za kuhanje 2 ringa, hladnjak, napa), tuš, sef, TV 101cm radio s budilicom, telefon, klima, mini bar, fen, glačalo, daska za glačanje.

Obavezno prije kupnje provjeriti slobodne termine na 021/620-305 ili 021/ 620-644! Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji kupona isključivo na mail reservations@aparthotel-milenij.com uz broj kupona po aktivaciji kupona!