Proslava ili odmor za dušu na autentičnom imanju sa vlastitim BAZENOM & SAUNOM! Kuća za odmor Pool Village House u Breznici samo je Vaša na 3 dana/ 2 noćenja za do 10 OSOBA...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nadomak Zagrebu, na idealnoj lokaciji da se odmaknete od gradske strke... Ukoliko želite uveličati posebni događaj ili se družiti u krugu bliskih osoba, zaputite se u Breznicu! Kupon za ponudu vrijedi od 01.10.22. do 30.12.22.

Pool Village House nalazi se na imanju koje je 20-30 minuta vožnje udaljeno od Zagreba, na pola puta između Zagreba i Varaždina.

Dvorište broji 3000 m2 sa dva objekta, a ova kuća za odmor ima oko 180 m2 prostora. Kuća je rustikalna, nalazi se u zaseoku Šamci i omogućuje apsolutni mir i bijeg od svakodnevice! 

Posteljina i ručnici uključeni u cijenu!

• Pored vrhunskog smještajnog kapaciteta (4 spavaće sobe) na raspolaganju Vam je dnevni boravak i kuhinja s velikom blagavaonom pogodnom za proslave (kapaciteta 10+). Pri tome su još dvije kupaonice sa WC-om i jedan zasebni WC. Ima 2 Smart televizora (1 sa internetskom TV). Tu je i sezonski bazen (8x4) sa sunčalištem i beach bar-om, fitness soba sa saunom, game room sa bilijarem i stolnim nogometom, a u dvorištu je i malo dječije igralište.

Kuća ima uređenu okućnicu i vanjski prostor za sjedenje (oko 70 m2).

Imanje je blizu autoceste i stare ceste Zagreb-Varaždin te uređene motocross staze. U blizini je i šuma, a imanje se nalazi u prekrasnom krajoliku.

Moguća je nabavka svih domaćih namirnica od susjeda: salata, povrće, zimnica, prasetina, janjetina, brašno, jaja...

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail almir_karabegovic@hotmail.com ili na mobitel 099 461 66 05, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.