Jesenski dodir maslinovih blagodati - OLIVE TOUCH paket Hotela Malin 4* na Krku - 3 dana/2 noćenja s polupansionom, opuštanje uz masažu, bazene i saune, uživanje na poludnevnom izletu... za 2 osobe!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju GRATIS! U opciji 2 i 3 uključen poludnevni Olive Touch izlet koji se održava svake subote (od 08.10. do 29.10.) u pratnji licenciranog vodiča i posjet novootvorenom centru maritimne baštine DUBoak! Kupon vrijedi od 30.09. do 31.10.2022.

OLIVE TOUCH je edukativni, gastronomski i wellness program u suradnji TZO Malinska-Dubašnica i OPG Utla. Kvaliteta maslinovog ulja iz Malinske nagrađivana je i prepoznata na svjetskoj razini, a Olive Touch doživljaj promovira kulturu maslinovog ulja koja je mnogo više od neizostavne namirnice u svakoj primorskoj kuhinji. U programu koji slavi kapljicu zlata gosti imaju priliku sudjelovati u tradicionalnoj berbi maslina te upoznati blagodati maslinovog ulja koje se koriste i u svrhu ljepote te u raznim kozmetičkim tretmanima i masažama. Program obuhvaća posjet tradicionalnim maslinicima, boravak u prirodi, a nakon toga gastronomski užitak i wellness oazu u hotelu inspiriran maslinovim uljem.

Ponuda uključuje i 

1x Olive Touch tematsku večeru u restoranu Mulino

1 x Olive Touch masažu za dvije osobe u wellness & spa centru hotela u trajanju od 30 minuta

za opciju 2 i 3 - poludnevni Olive Touch izlet u pratnji licenciranog vodiča i posjet novootvorenom centru maritimne baštine DUBoak svake subote od 08.10. do 29.10.; okvirni program izleta: 10:00 polazak ispred hotela, vožnja do maslinika turističkim vlakićem; 10:30 dolazak u maslinike u pratnji stručnog vodiča–degustacija domaćih proizvoda i maslinovog ulja, branje maslina tradicionalnim metodama, mogućnost kupnje domaćeg maslinovog ulja, poklon / suvenir bočica Olive Touch maslinovog ulja; 12:00 odlazak do lokacije Fumak, razgledavanje i opis priče križnog zavjeta, prilika za fotografiranje; 12:40 odlazak do Bogovića, razgledavanje etnografske zbirke i starog toša za preradu maslina obitelji Bogović te crkve sv. Apolinara; 14:00 povratak turističkim vlakom u hotele.

Srdačno Vas pozivamo na otok Krk

Nudimo Vam najbolje što imamo: kvalitetan smještaj korak do mora, tradicionalnu hranu pripremljenu na moderan način, pomno birana vina, klapsku pjesmu i zabave na plaži, sportske i kulturne sadržaje, masline i mir. Iskreno Vam pružamo ruku dobrodošlice, simbol brige i ljubavi za drugog čovjeka.

Hotel Malin, okružen morem i gustim zelenilom, usidrio se na prekrasnoj plaži u zagrljaju Zlatnog otoka Krka prepunog doživljaja. Malinska, smještena nadomak Rijeke, u blizini zračne luke, tek sat i pol vožnje udaljena od Zagreba, uistinu je "nadohvat ruke".

Samo jedna minuta hoda do mora i pet minuta do centra grada čini hotel Malin Vašim savršenim izborom. No, ovdje ćete pronaći i mnogo više: hotel kategoriziran sa četiri zvjezdice, sobe okrenute prema moru, atriju ili vrtu, vrhunsku gastronomsku ponudu, uslugu zbog koje ćete se poželjeti vratiti…

Dvokrevetna soba (24 - 27 m2)

Klimatizirana i opremljena SAT TV, telefon, pisaćim stolom, mini barom, sefom, sušilom za kosu. U sobi postoji mogućnost postavljanja dodatnog ležaja. Pomoćni ležaj je prikladan za treću odraslu osobu ili dvoje djece do 12 godina (sofa na razvlačenja 90 x 200 cm).

Nezaboravno wellness iskustvo u hotelu Malin

Uvijek i svakom, mlađima i starijima, pravo je vrijeme svako vrijeme koje je izdvojeno za ulaganje u vlastito zdravlje. Wellnes hotela Malin - pravo je mjesto za to! 

Ponuda uključuje i neograničeno korištenje unutarnjeg i vanjskog grijanog bazena, relax zone s ležaljkama u wellness & spa centru hotela + jednokratno korištenja sauna u trajanju od 2 sata: finska, infrared sa zidom od himalajske soli i bio sauna!

Otok Krk - otok koji je premostio more da bude bliže kopnu, svijetu i ljudima...

Sedam gradova kaštela – sedam utvrda otočnih, očuvani biseri davnih vremena uklesani u kamen glagoljicom, tisućljetni spomenici, zaspali dvorci Frankopana – knezova krčkih, crkve u kojima odzvanja šapat molitve, kapelice i samostani, suhozidi – jedinstvene međe načinjene od kamena i žuljeva, trave mirisne i ljekovite, posoljene masline, plaže snježnobijelih oblutaka, vječna pjesma mora i cvrčaka na žegi, pršut osušen na buri, med i vino, sir i maslinovo ulje, suhe smokve i rakija za dobrodošlicu, davno pristigao kovčeg prepun tajni, otok je Krk.