[ZAGREB] Dosta vam je beživotne kose i ispucalih vrhova? Studio Manuela predstavlja: ŠIŠANJE VRUĆIM ŠKARAMA + pranje & frizura te uz izbor BOTOXA, NASHI ARGAN ili PRAMENOVE, od 149 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponekad jednostavno morate učiniti nešto i za sebe! PONUDE UKLJUČUJU: pranje, šišanje vrućim škarama, njegu kose i fen frizuru (do S dužine) + ovisno o odabranoj opciji botox ili Nashi argan tretman ili pramenove/ bojanje i njegu matičnim stanicama! Kupon se može iskoristiti do 30.11.2022.

BOTOX

Botox za kosu ili Rebuild tretman služi za zaštitu i obnovu slabe i oštećene kose i kose tretirane kemijskim tretmanima. Pojačava elastičnost kapilara i vraća hranjive tvari u dubinu oštećene strukture kose. Aminokiseline imaju zaštitnu ulogu te pri aplikaciji  privlače se kao magneti u središtu kose i u kutikuli se učvršćuju na trajan način.

NASHI ARGAN

Vrhunski proizvodi posvećeni ljepoti Vaše kose. Njihov glavni sastojak i formula rezultata leži u Arganovom ulju. Stručnjaci su dokazali kako njegova upotreba ima učinak dubinske regeneracije. Obnavljajući kosu zahvaljujući vitaminu E pruža kosi potrebnu vlažnost. Već nakon prve primjene Nashi Argan proizvoda kosa doživljava potpunu transformaciju, postajući mekana, svilenkasta, sjajna i zdrava te se s lakoćom raščešljava. Proizvodi su pogodni su za sve tipove kose te ju čine nahranjenom i vitalnom, također bitno je napomenuti kako su na prirodnoj bazi.

TRETMAN MATIČNIM STANICAMA

Tretman kose matičnim stanicama biljke STAM i keratinom preporučuje se za oštećenu i kemijskim tretmanom uništenu, rascvjetalu i oslabljenu kosu.