Blistava koža lica više nije nedostižna! Zavidne rezultate postignite uz HIDRACLEAN tretman dubinskog čišćenja kože lica u Salonu Vede u Rijeci, očistite pore i zablistajte za samo 149 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon možete iskoristiti do 30.11.2022.

O TRETMANU

Hydra Clean uređaj sa svojom termalnom elektrodom omogućuje jedinstvenu metodu u svijetu koja dubinsku čisti sve tipove kože.

DUBINSKO ČIŠĆENJE

Termalno djelovanje Thermoclean elektrode primjena odgovarajućih gelova i omogućuje dubinsko čišćenje kože. Koža se čisti od viška sebuma i toksina. Hydraclean tretman dubinski čisti lice, pri čemu posebnu pažnju posvećuje T-zoni. Metoda tretmana jedinstvena je u svijetu, i istodobno djeluje i na znojne i na lojne žlijezde.
Bez potrebe za vapozonom i parenjem lica, koje je često vrlo agresivno za kožu, nakon samo 15 minuta tretmana koji uključuje i relaksirajuću masažu, koža će biti pročišćena i prozračna tada su pore otvorene i spremne za mehaničko istiskivanje ukoliko je to potrebno.
Nakon toga slijedi dezinfekcija pora visokom frekvencijom i tonificiranje smirivanje kože kremom i masažom lica kojom postižemo i hranjenje kože.

Po primitku kupona, obavezna narudžba 3 dana ranije na tel: +385 51 671 058 ili mob: 091 450 66 94, uz KOD i ID kupona po primitku.