Aktivni jesenski predah u WELLNESS & SPA HOTEL BOLFENK 4* - Pohorje Village Wellbeing Resort! 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom i Tea Time + korištenje bazena, parking, a sve za 2 osobe...

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U srcu mariborske šume te blizu brojnih pješačkih i planinarskih staza u kojima aktivno uživajte! Na raspolaganju Vam je korištenje štapova za nordijsko hodanje + karta energetske rute Bolfenk! Ponuda se može iskoristiti do 30.11.22. Isključeni termini 14.10.22.; 15.10.22. i 17.10.-06.11.22.

Naš Pohorje Village Wellbeing Resort – hotelsko-apartmanski kompleks koji se sastoji od četiri stambena objekata, smjestio se na 1050 m visine Mariborskog Pohorja, u srcu mariborske šume. Mjesto nudi jedinstven doživljaj mira, tišine i stapanja sa predivnom prirodom koja ga okružuje.  

WELLNESS & SPA HOTEL BOLFENK 4*

Sobe ispunjene suncem, ukusna domaća kuhinja koju poslužujemo u restoranu hotela Bolfenk te direktan pristup Wellness kući »Tišina šume« do koje možete prošetati u papučama i kućnom ogrtaču, obećavaju  savršeni odmor od svakodnevnice.  

Ponuda uključuje: 3 dana, 2 polupansiona s buffet doručkom i večerom + smještaj u deluxe dvokrevetnoj sobi + Tea time at five (čajanka) u lobby baru + korištenje ogrtača i ručnika za kupanje + neograničeno korištenje unutarnjeg bazena + besplatan vanjski parking u sklopu resorta + besplatan WI-FI, sve za 2 osobe.

Prije nego legnete u udoban krevet, pogled na zvjezdano nebo pomoći će Vam da lakše utonete u san, dok će Vas sljedeće jutro probuditi miris svježe pečenog kruha. U međuvremenu će zraka sunca već proviriti kroz prozor i pozvati Vas u zagrljaj prirode.

SMJEŠTAJ

Sve sobe su opremljene kupaonicom, kabelskim LCD TV i sefom te besplatnom WI-FI internetom.

U sklopu hotela Bolfenk, uz vrhunski restoran, nalazi se i udoban Lobby bar. Doručak i večera poslužuju se na bazi švedskog stola. 

Hotel je direktno povezan s Wellness kućom koja se prostire na dvije etaže. Na prvoj se nalazi Spa centar, koji ima grijani bazen s energetskom vodom, finsku saunu i whirlpool. 

Na drugom katu nalazi se Wellness centar s pet različitih sauna, ledenom špiljom, rashladnim Kneippom i bazenom za masažu, a ponudu zaokružuje izvrsna ponuda premium masaža i beauty programa.  *Ulaz u saune se naplaćuje extra 10,00 eura po osobi i ulasku na licu mjesta.

Hotel nudi najam električnih i običnih bicikala, sportske opreme, društvenih igara te raznih biciklističkih i planinarskih karata.

SPORT I ZABAVA

Pogodno mjesto za planinarenje, biciklizam, SPA i wellness tretmane.

Lokacija Pohorje Village Wellbeing Resorta nudi sve - uz ugodne smještajne jedinice, kvaliltetan Wellnes i Spa centar i domaću tradicionalnu kuhinju, žičara do centra Maribora, brojne pješačke i planinarske staze, energetska staza, te adrenalinski bike park Pohorje. 

Trekking rute privlače brojne planinare, brdske bicikliste, padobrance, jahače i avanturiste. Staze su povezane s 5 sjedežnica i gondolom.

Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail info@resort.si uz broj kupona po aktivaciji kupona.