Jesenska čarolija u Rakovici! Napunite baterije preko tjedna ili vikenda na 2 dana/ 1 noćenje s doručkom za 2 ili 3 osobe ili 2 odrasle osobe + 2 djece u Villi Park Plitvice, od samo 359 kn!

3 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 359 kn
47,65 €
Uštedi još 18 KN
2,39 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 18 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

PARKING GRATIS! Ovisno o odabiru smještaja ponuda vrijedi za 2 ili 3 ili 2 odrasle osobe + 2 djece! Očuvani mlinovi i slikoviti mali slapovi koji će Vas oduševiti! Istražite Rastoke i uživajte u netaknutoj prirodi! Kupon za ponudu vrijedi od 01.10.22. do 22.12.22.

VILLA PARK PLITVICE

Okružena netaknutom prirodom i renovirana u tradicionalno modernom ambijentu od kojeg ćete utonuti u udobni i lagodni odmor. 

Pogled s balkona se proteže na zeleni prostor netaknute prirode. Objekt Villa Park Plitvice smješten je 8 km od Plitvičkih jezera i pećina Barać. Dizajnerski uređen u pastelnim tonovima uz pomno paženje na interijer i eksterijer. Također je na odličnoj lokaciji, do trgovine prehrambenih proizvoda i kafića ima 200 metara. Autobusno stajalište udaljeno je 300 metara.

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu!

SMJEŠTAJ

Dvokrevetna soba
Veličine 16 m² te pruža pogled na vrt pogled ili na unutarnje dvorište.
Ova soba uređena je pastelnim tonovima te sadrži TV ravnog ekrana i hladnjak. Također obuhvaća vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem.

Trokrevetna soba
Veličine 25 m² s pogledom na vrt pogled.
Ova soba uređena je pastelnim tonovima te sadrži TV ravnog ekrana i hladnjak. Također obuhvaća vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem. Jedinica uključuje namještenu terasu.

Apartman
Veličine 25 m² s balkonom i pogledom na vrt.
Ovaj apartman uređen je u pastelnim tonovima. Jedinica uključuje vlastiti ulaz, kupaonicu s kadom ili tušem te kuhinju opremljenu pećnicom, štednjakom i hladnjakom.

Obavezno provjeriti raspoloživost sobe ili apartmana prije kupnje na mail: sixteenlakes.tea@gmail.com ili na mobitel 099 405 2786, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.

Boravak petak - nedjelja podrazumijeva noćenje petak - subota ili noćenje subota - nedjelja! Boravak nedjelja - petak podrazumijeva noćenje nedjelja - ponedjeljak ili ponedjeljak - utorak ili utorak - srijeda ili srijeda - četvrtak ili četvrtak - petak!

RAKOVICA

Rakovica nalazi se samo nekoliko minuta vožnje od poznatog nacionalnog parka Plitvička jezera, a krasi ga netaknuta ljepota prirode, šarmantni krajolici, povijesne Baračeve špilje i vidikovac "Zvjernjak". Rakovica je najizrazitije povezana s "Rakovičkom bunom" iz 1871. godine i kao znak poštovanja prema vođi pobune Eugenu Kvaterniku. Samo 15 km vožnje od Rakovice je Rastoke, povijesno središte hrvatske općine Slunj. Ovaj stari dio poznat je po dobro očuvanim mlinovima i slikovitim malim slapovima uz rijeku Slunjčicu. Zbog svojih izuzetnih prirodnih ljepota i povijesne tradicije, selo Rastoke uvršteno je 1962. godine pod zaštitu Državne uprave za kulturno-povijesnu baštinu.