Romantični jesenski odmor u Termama Ptuj uz 3 dana/ 2 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 OSOBE u Grand Hotelu Primus 4* uz kupanje u bazenima Vespasianus, ulaz u Termalni park...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite vikend ili tjednu opciju! Antički svijet uživanja u vodenim blagodatima nikad nije bio Vam bliži! Bijeg od svijeta, povratak sebi. Kupon se može iskoristiti od 30.09.22. do 07.10.22.; 14.-18.10.22. i 19.10.22. do 02.11.22.!

Grand hotel Primus 

Grand Hotel Primus**** je dobio ime po slavnom rimskom vojskovođi Marku Antoniju Primusu koji je ime najstarijega slovenskog grada Ptuja prvi pronio svijetom. Utočište je za sve koji žele vratiti vitalnu energiju i okružiti se zdravljem, harmonijom i dobrim osjećanjem. Zajedničko im je da proizlaze iz čovjekove nutrine, zato Vas u Grand hotelu Primus potiču da se zdravom prehranom, aktivnim odmorom i wellness tretmanima vratite sebi te iznova uspostavite unutarnju ravnotežu. U Grand hotelu Primus na prvom ste mjestu Vi.

Ponude uključuju: 2 polupansiona; neograničeno kupanje u bazenima Vespasianus (na dan dolaska od 11 h i na dan odlaska do 14 h); 2x dnevno ulaz u bazene i saune u Termalnom parku; korištenje ogrtača za kupanje; besplatan internet u sobi; animacijski program; besplatan parking.

Dvokrevetna soba - Economy 
Elegantna i udobna dvokrevetna soba s francuskim ležajem širine 160 cm i balkonom. U sobi (20 m2) se nalaze kupaonica s tušem i WC-om, pisaći stol i stol.

Bazeni Vespasianus

Prepustite se smirenom ozračju kupališta i blagotvornosti ptujske termalne vode, zaplivajte u velikom bazenu s prolazom u vanjski dio bazena ili uživajte u radostima mjehurića u dva masaža bazena. Pićem, laganim obrocima i slasticama možete se okrijepiti u baru uz bazen. 

Termalni Park
Tijekom hladnijih mjeseci zagrijte se, zaplivajte i zabavljajte se u zagrljaju ptujske termalne vode u unutarnjemu termalnom parku u Termama Ptuj. Točku na i termalnim doživljajima dodat će opuštanje u saunama, i ono u vinskoj bačvi, mnogobrojne masaže i bogat program aktivnosti. 

Za korištenje navedenog kupona kupac se mora ODMAH nakon kupnje javiti u odjel rezervacija; broj za rezervaciju termina je: +386 2 749 45 00; e-mail za rezervaciju termina: rezervacije@terme-ptuj.si.

U unutarnjem dijelu termalnog parka možete zaplivati u šest bazena te u jednom vanjskom. Posebnost je sigurno tobogan sa zvučnim i vizualnim efektima.Neka vas opuštaju mjehurići. Tko ne bi uživao u žuboru toplih masažnih bazena? Dva malo udaljena masažna bazena čekaju da u njih uronite!