[VARAŽDIN] Paket mršavljenja i oblikovanja tijela u Studiu Touch uz 64% popusta - 5 tretmana radiofrekvencije, 5 tretmana lipolasera i 5 tretmana termo deke, sve za samo 740 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posvetite vrijeme obnovi svog organizma i tijela u potpunosti jednim od najpopularnijih tretmana! Kupon se može iskoristiti do 30.11.2022.

RADIOFREKVENCIJOM uspješno smanjujemo celulit, lokalizirane masne naslage, strije te se uspješno radimo lifting dekoltea. Masne stanice apsorbiraju RF energiju  i postaju ozlijeđene te kao takve idu u krv, susreću se sa serumom proteina te idu u jetru. Na kraju se oslobađaju iz tijela kroz bubrege i mokraćom izlaze iz tijela.

Radiofrekvencija na tijelu se može izvoditi kao samostalan tretman. Radi se po zonama te tako djelujemo na lokalizirane masnoće. RF je važna i u fizioterapiji jer dubinska toplina omogućava liječenje različitih patologija lokomotornog sustava, jača mišićno i vezivno tkivo, poboljšava se i ubrzava oporavak mekih tkiva do 50%. Radiofrekvencija poboljšava izmjenu tvari u stanicama i potiče stvaranje kolagena i elastina što pomaže u zatezanju i pomlađivanju kože, učvršćivanju tijela, uklanjanju celulita, tretiranja podbratka.

Radiofrekvencija uspješno se koristi kod sljedećih indikacija: pomlađivanje kože (rejuvenacija, obnavljanje kolagena), poboljšanje mišićnog tonusa, uklanjanje celulita, uklanjanje masnih naslaga, zatezanje kože lica i tijela, uklanjanja podbradaka, podizanje očnih kapaka, uklanjanje crvenih strija i ožiljaka, terapija za akne, fizikalna terapija.

LIPOLASER - inovacija u laserskoj tehnologiji koju još nazivaju i 'liposukcijom' bez kirurškog zahvata - ubrzava proizvodnju kolagena i zatezanje kože. Valna duljina svijetlosti lasera potiče masne stanice na privremenu propusnost membrane. Rezultat je otpuštanje sadržaja stanice u međustanični prostor, razgradnja masnih nakupina, a nakon većeg broja tretmana primjećuje se i efekt zatezanja kože.

Tretirati možemo određene dijelove tijela poput nadlaktica, trbuha, natkoljenica i stražnjice. Tretman traje 30 min, a preporuka je paket 10 tretmana u kontinuitetu, 2 puta tjedno. Po potrebi tretmani lipo laserom mogu se kombinirati sa tretmanima vakuum radiofrekvencije i radiofrekvencije. Tretman lipo laserom je neinvazivan i učinkovit te je pogodan za žene i muškarce svih dobnih skupina. Uklanjanja masnog tkiva i oblikovanje tijela.

Princip rada TERMO DEKE se temelji na infracrvenom zagrijavanju koje potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju i čitavi metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukciju celulita i masnih naslaga. Zagrijavanje potiče i propusnost limfnih čvorova te oslobađa protok limfe pa se može koristiti i u terapiji edema.

Pruža detoksifikaciju i sprječava nakupljanje masnoća u tijelu, ubrzava lipolizu, znojenje te izlučivanje štetnih tvari, aktivira tijelo i njegove funkcije. Radi na principu pražnjenja odloženog otpada u tijelu, kao što su teški metali, otrovi te aktivira hormone i vrenje; ubrzava metabolizam te istovremeno eliminira umor i poboljšava apsorpciju hrane; balansira autonomni živčani sustav, poboljšava mišićnu masu, mliječnu kiselinu i rad jetre, te utječe na poboljšanje raspoloženja; poboljšava imunološki sustav; uklanja bol i upale; oporavlja organizacijske funkcije tijela.