FLASH SALE! Aktivan jesenski odmor u Forest Hotel Videc 3* u Pohorje Village Resortu na 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom + korištenje bazena, štapova za nordijsko hodanje, Tea time, sve za 2 osobe...

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

VANJSKI PARKING GRATIS! U srcu mariborske šume uz brojne pješačke i planinarske staze! Ponuda se može iskoristiti do 16.10.22.

Naš Pohorje Village Wellbeing Resort – hotelsko-apartmanski kompleks koji se sastoji od četiri stambena objekata, smjestio se na 1050 m visine Mariborskog Pohorja, u srcu mariborske šume i udaljen je samo 300 m od gornje stanice uspinjače najvećeg slovenskog skijališta. Mjesto nudi jedinstven doživljaj mira, tišine i stapanja sa predivnom prirodom koja ga okružuje.  

FOREST HOTEL VIDEC 3*
Prostranost soba i prekrasan izravan pogled s terasa na zelene šume Pohorja dočarat će vam zimi pravu zimsku bajku, dok će vas ljeti razmaziti raskošnom zelenom bojom koja vas poziva da se potpuno prepustite prirodi. Hotel ima 28 soba. Sve sobe su dvokrevetne s dva ili više pomoćnih ležaja, savršene za obitelji i grupe. Hotel ima prostrani restoran s terasom i prikladno spremište za skije s izravnim pristupom iz hotela.

Ponuda uključuje: 3 dana, 2 polupansiona s buffet doručkom i večerom + smještaj u dvokrevetnoj sobi s odvojenim ležajevima + neograničeno korištenje unutarnjeg bazena u Spa centru Pohorje Village + korištenje ogrtača i ručnika za kupanje + Tea time at five (čajanka) u lobby baru hotela Bolfenk + korištenje štapova za nordijsko hodanje + karta energetske rute "Bolfenk" + besplatan vanjski parking u sklopu resorta + besplatan WI-FI, sve za 2 osobe

SMJEŠTAJ

Sve sobe su opremljene kupaonicom, Flat Screen TV-om (kabelska) i besplatnim WIFI internetom. Prostrane dvokrevetne sobe s dva ili više pomoćnih ležaja.Neke sobe imaju balkon s pogledom na šumu

Doručak i večera poslužuju se na bazi švedskog stola. 

Forest hotel Videc nalazi se u sklopu naselja Pohorje Village Wellbeing Resort, gdje se uz vrhunski restoran nalazi i udoban Lobby bar. Gosti hotela uz nadoplatu mogu koristiti usluge Wellness kuće koja se prostire na dvije etaže. Na prvoj se nalazi Spa centar, koji ima grijani bazen s energetskom vodom, finsku saunu i whirlpool. Na drugom katu nalazi se Wellness centar s pet različitih sauna, ledenom špiljom, rashladnim Kneippom i bazenom za masažu, a ponudu zaokružuje izvrsna ponuda premium masaža i beauty programa. 

Hotel nudi najam električnih i običnih bicikala, sportske opreme, društvenih igara te raznih biciklističkih i planinarskih karata. 
U sklopu hotela Forest Videc nalazi se trgovina s domaćim proizvodima i suvenirima.

SPORT I ZABAVA

Pogodna lokacija za planinarenje, biciklizam, skijanje, sauna, fitness centar, SPA i wellness tretmane.

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na + 386 2 603 55 00. Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail info@resort.si uz broj kupona po aktivaciji

Lokacija Pohorje Village Wellbeing Resorta nudi sve- uz ugodne smještajne jedinice, kvaliltetan Wellnes i Spa centar i domaću tradicionalnu kuhinju,  tu su 42 km duge skijaške staze, žičara do centra Maribora, brojne pješačke i planinarske staze, energetska staza, te adrenalinski bike park Pohorje.

Mariborsko Pohorje omiljeno je kod skijaša svih dobnih skupina i vještina. Sjajno bijele skijaške staze, kao i uređene staze za skijaško trčanje i trekking rute privlače brojne entuzijastične alpske skijaše i snowboardere, ali i planinare, brdske bicikliste, padobrance, jahače i avanturiste. Staze su povezane s 5 sjedežnica, 16 ski-liftova i gondolom.