NOVO! Postignite liniju iz snova uz paket moćnih tretmana u salonu OzonM u Zagrebu: 5x brazilskih maderoterapija + 5x preso limfa + 5x TESLA uz nevjerovatnih 73% POPUSTA!!!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 26.11.2022. Tretman je namijenjen muškarcima i ženama.

TESLA

Najnoviji tretman za oblikovanje tijela koji je tek od nedavno dostupan u Europi uspijeva upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće – izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće! Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna – pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga – podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. Rast mišića, otapanje masnoće, tretman protiv celulita, tretman mršavljenja.

LIMFNA (PRESO) DRENAŽA

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma jer limfa – bezbojna tekućina koja se sastoji od plazme, bijelih krvnih stanica (limfociti) i nešto crvenih krvnih stanica, tj. njeni limfociti vežu na sebe strane ili kancerogene stanice, tvari, mikrobe te ih izbacuju iz tijela.

BRAZILSKA MADEROTERAPIJA

Brazilska maderoterapija nije isto što i klasična maderoterapija. Tretmani daju i do 6 puta brže rezultate od klasičnih. Izgubt ćete i do 42 cm u predjelu trbuha. Transformacije tijela moguće su za jedan dan, jedanim tretmanom. 

Brazilska maderoterapija provodi se kombinirajući oblike vakuum drva, pa se tijekom tretmana tijelo modela savršeno modelira i čini ga privlačnijim. Svaki tretman čini razliku. Brazilska madero masaža dopire duboko ispod slojeva tkiva kako bi se iznutra aktivirale stanice.