[17. / 18.12.] ADVENT U BEČU i izložba Harry Potter™: The Exhibition - Travelego vodi Vas na bajkoviti jednodnevni izlet za pamćenje s uključenim autobusnim prijevozom iz čak 4 grada!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite subotu 17.12. ili nedjelju 18.12. u adventskom ozračju Beča i zabavite se u svijetu omiljenog čarobnjaka na spektakularnoj izložbi! Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za 17.12. ili 18.12.2022.

Prije kupnje izaberite kartu za osobu do 12 godina ili kartu za osobu stariju od 13 godina te željeno mjesto polaska, a ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA prijava agenciji Travelego s kuponima, popisom putnika i željenim datumom polaska: 17.12. ili 18.12.

POLAZAK IZ: 

Zagreba u 04.00h (parkiralište iza zgrade INA-e, nasuprot Avenue Malla)

Sesveta u 04.20h (autobusno stajalište u Ninskoj ulici, kod Offertissime)

Varaždina u 05.15h (parkiralište kod gradskih bazena/Varteks)

Čakovca u 05.40h (parkiralište kod dvorane graditeljske škole)

Cijena aranžmana uključuje prijevoz turističkim autobusom na navedenim relacijama, ulaznicu za izložbu "Harry Potter™: The Exhibition", voditelja putovanja tijekom cijelog putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu, jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti, organizacijske troškove!

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz navedenih mjesta prema navedenim terminima. Vožnja do Beča. 

Po dolasku u Beč odlazak na dugo očekivanu izložbu Harry Potter: The Exhibition, gdje će svi fanovi moći vidjeti što se događa iza kulisa. U fokusu su filmovi i knjige serijala "Harry Potter", "Fantastične zvijeri" i prošireni Wizarding World, kao i predstava "Harry Potter i ukleto dijete" kroz maštovito osmišljene ambijente, rekonstrukciju poznatih scena, likova, prizora i bića iz priča.

Nakon razgleda izložbe vožnja prema centru grada te kraći panoramski razgled grada autobusom i pješice. Nakon razgleda slobodno vrijeme za uživanje u božićnom sajmu ispred stare Gradske vijećnice. Okupljanje grupe oko 18h te povratak prema mjestu polaska.