Budite zdravi i fit te se počastite se paketom od 10 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela u Kozmetičkom salonu Arte Vita u Varaždinu uz 73% popusta - samo 479 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket sadrži: 4 kavitacije + 4 limfne drenaže + 2 vibratorne masaže. Kupon se može iskoristiti do 30.11.2022.

LIMFNA DRENAŽA intenzivni je tretman za smanjenje natećenosti tijela i eliminaciju nakupljene vode i toksina, poboljšanje cirkulacije. Pomaže tretmanu ultrazvućne kavitacije da tijelo ekspresno izbaci razbijene masne naslage.

Tretman razbijanja masnog tkiva KAVITACIJOM je efektivan tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrama, stražnjici, nogama i rukama. Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju!

VIBRATORNA MASAŽA služi za učvršćivanje i remodeliranje tijela, mršavljenje, borbu protiv celulita i za drenažu. Utvrđeno je da minuta tretmana ovim aparatom zamjenjuje 5 minuta ručne masaže, a uz to je tretman vrlo ugodan. Vibratornom masažom će potaknuti metabolizam i izmjenu tvari, eliminirati toksine, poboljšati cirkulaciju te vratiti elastičnost i glatkoću koži.