[LISTOPAD] Zabavni jesenski odmor u Podravini - 3 dana/2 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Hotelu Picok 4* u Đurđevcu uz Wellness & SPA, tematske plesne večeri svakog petka...

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite slobodno vrijeme za putovanje u Podravinu i upoznajte njezinu bogatu povijest, kulturu i prirodne ljepote, a svakoga petka očekuju Vas različite tematske plesne večeri! 1 dijete do 12 godina GRATIS! Kupon vrijedi od 01.10. do 31.10.2022.

TEMATSKE PLESNE VEČERI svakog petka u listopadu - Večer podravske glazbe 07.10. / Rockabilly Party 14.10. / Svi marš na ples Party 21.10. / Crno-bijeli svijet 28.10.

07.10. Večer podravske glazbe - Savršen način za početak mjeseca uz ritmove podravske glazbe je upravo u Hotelu Picok. Očekuju Vas najbolji podravski tamburaši uz izvedbu najpoznatijih pjesama Podravine. Također u ponudi za Vas imamo tradicionalna podravska jela iz našeg restorana Đurđevačka iža te domaća vina Podravine.

14.10. Rockabilly Party - Rockabilly je jedan od najstarijih pravaca rock glazbe koji je nastao 50-ih godina prošlog stoljeća u Sjedinjenim Američkim Državama, povezujući tradicije country glazbe i r’n’b-a. Uz zvukove Carla Perkinsa, Jonny Casha i drugih, plesni podij bit će ispunjen uspješnicama najpoznatijeg izvođača rockabilly glazbe, jednim i jedinim kraljem r’n’r – Elvisom Presleyem. Obucite traperice i kožne jakne i vratite se s nama u rasplesane pedesete godine, Hotel Picok Vas čeka sa odličnom hranom i pićem!

21.10. Svi marš na ples Party - „Svi marš na ples!“ kaže Željko Bebek u pjesmi Bijelog Dugmeta po kojoj je ovaj party i dobio ime. U potpunosti se slažemo s njim jer ne postoji točniji opis kako izgleda Svi marš na ples! party. Kada band i/Ili DJ zapraše zvukove Azre, Prljavaca, Aerodroma, Filma, Parnog Valjka, Bijelog Dugmeta i mnogih drugih starih dobrih bandova, garantiramo da nitko neće ostati izvan plesnog podija. Uhvatite s Hotelom Picok Novi val koji će vas odvesti u najpopularnije glazbeno doba ovih prostora!

28.10. Crno-bijeli svijet - Hotel Picok Vas poziva na miks domaće i strane glazbe uz vrhunsku ponudu hrane i pića, međutim uz poštivanje „dress-codea“! Nije bitno što, samo dođite u crnoj, bijeloj ili crno-bijeloj kombinaciji. Zabava Vam je zagarantirana!

HOTEL PICOK 4* je smješten u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. 

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

U cijenu uključeno i korištenje hotelskog bazena i SPA relaxa (finska, parna i infracrvena) + 20% popusta na ostale tretmane u Wellness centru (preporučujemo kontaktirati na 048/672-253 i rezervirati željeni termin)!

Na prvi pogled osvojit će Vas i restoran ĐURĐEVAČKA IŽA uređena u tradicionalnom podravskom stilu sa mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu "okusiti" povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica.

Mogućnost kupnje povlaštene karte sa 50% popusta na sljedeće posjete: Muzej grada Đurđevca s interaktivnim interpretacijskim muzejom Legende o picokima, multimedijalni Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci, Mini Zoo centar sa devama, Air Soft Templari (za grupe od minimalno 6 osoba), vožnja skelom ili brodom po europskoj Amazoni rijeci Dravi (samo grupe i uz najavu), vodenica i mlin Sv. Ana (uz najavu i dogovor sa mlinarom), jahanje konja ili vožnja kočijom (uz prethodnu najavu), Hrvatska Sahara - jedina pustinja u ovom dijelu kontinenta - besplatno.

Preporuke za izlete, razglede i doživljaje...

Izlet na Dravu u Križnicu - prekrasan meandar Drave sa pješačkim visećim mostom ili skelom preko na drugu stranu Drave uz posjet ribičkom restoranu u Križnici sa izvrsnim dravskim fiš-paprikašem, pohanim smuđem i niz drugih friških dravskih specijaliteta i ribljih jela uz vrlo prihvatljive cijene i vina iz raznih vinarija sa obronaka Bilogore koja se čuvaju u podrumu grofa Prinke.

Mogućnost vožnje brodom GALIJOM po Dravi ili splavom ili rafting Dravom; Križnica i sama Drava ima mnogo toga za ponuditi za razgledavanje, sve oko Vas je čista džungla raslinja i prirodni ambijent po čemu je i dobila naziv Hrvatska Amazona i pod zaštitom je UNESCO-a kao jedino prirodno stanište takvog tipa i bioraznolikosti u Europi.

Također na samo 30 km od hotela je i prekrasan grad Virovitica gdje možete razgledati prekrasan dvorac Pejačević i njegovu okolinu dok na istoj udaljenosti na drugi kraj je grad Koprivnica gdje u okolici možete posjetiti podravsko more ŠODERICU i obližnje selo hrvatske naive Hlebine uz posjete muzejima Generalić.

Ukoliko želite jednostavno "chillati'" možete se naprosto izležavati na ležaljkama uz bazen ili na terasi uz pivicu, čašu vina ili koktelčić nakon pravog domaćeg podravskog jela ili možete otići na laganu šetnju možda trčanje na trim stazu BORIK samo 200 m od hotela.