Nezaboravno iskustvo jesenskog odmora na sunčanom otoku Koločepu! 3 dana/ 2 noćenja s ALL INCLUSIVE uslugom za 2 osobe u TUI BLUE Kalamota Island + boca vina, animacijski program...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite najčarobniji otok među Elafitima i uživajte u vrhunskom smještaju i usluzi! Hotel primjeren isključivo za odrasle od 16 godina na dalje. Ponuda se može iskoristiti 02.10.22. do 23.10.22.

PJEŠČANI RAJ NA PLAŽI

TUI BLUE Kalamota Island je smješten na otoku Koločep u neposrednoj blizini Dubrovnika. Putovi Koločepa, najčarobnijeg otoka među Elafitima, vode vas uz slikovitu obalu, povijesna mjesta s predromaničkim kapelicama, šarmantna ribarska sela, maslinike i stabla naranača, vinograde, šume, strme stijene, spilje i uvale. Otok je povezan dobrim trajektnim vezama s Dubrovnikom.

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 All Inclusive usluge, u standard dvokrevetnoj sobi u TUI BLUE Kalamota Island + gratis boca vina u sobi pri dolasku + besplatno korištenje teretane i saune + piće dobrodošlice + besplatan WI-FI + animacijski program, sve za 2 odrasle osobe.

TUI BLUE Kalamota Island gostima nudi prekrasnu prirodu i sadržaje potrebne za uživanje u zasluženom odmoru. Usluge hotela i profesionalno osoblje upotpunjuju se kako bi probudili sva vaša osjetila i osigurali brojne mogućnosti opuštanja i načina na koje možete provoditi slobodno vrijeme. TUI BLUE Kalamota se nalazi na plaži koja se proteže do malog obalnog mjesta s lučicom i nudi intimu i prostor gostima koji žele uživati u mirnom nesmetanom odmoru. TUI BLUE Kalamota Island savršeno je mjesto za goste koji žele uživati u vrhunskoj usluzi u prekrasnom prirodnom okruženju. Ovdje vas čeka aktivno opuštanje u intimnoj atmosferi.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: korištenje ležaljki, ručnika i suncobrana.

SMJEŠTAJ

TUI BLUE Kalamota Island u cijelosti je obnovljen za sezonu 2014., a za sezonu 2015. izvršena su dodatna ulaganja. U sobama dominira drvo, prirodne boje i moderni i luksuzni detalji. Gostima su na raspolaganju 144 sobe.
Kategorije soba: sobe Standard, sobe Superior.

Sobe Standard

Spoj modernog i opuštajućeg. Naše standardne sobe smještene u borovoj šumi na brdima Koločepa u vilama s pogledom na bazen i plažu, dizajnirane su kako biste lakše utonuli u snove istog trenutka kada odlučite uživati u osami sa svojom voljenom osobom. Sobe Standard dostupne su s pogledom na vrt, ograničenim pogledom na more i pogledom na more.

Sadržaj soba: Balkon/ terasa, klima uređaj, televizor s ravnim zaslonom, mini bar koji se svakodnevno nadopunjuje, odvojena kupaonica s nadglavnim tušem, set za pripremu kave i čaja, sef, sušilo za kosu s ekskluzivnom prirodnom kozmetikom za njegu.

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na 385 (0) 99 648 9100 radnim danom do 16:00 h ili mail inventory@tthotels-croatia.com. Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po primitku kupona isključivo na mail inventory@tthotels-croatia.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.

RESTORANI I BAROVI

TUI BLUE Kalamota Island nudi restorane i barove koji će zadovoljiti ljubitelje fine hrane i sve one željne uživanja u lokalnim specijalitetima i poznatim jelima međunarodne kuhinje te biranim osvježavajućim i finim pićima.

Pušenje je zabranjeno u svim zatvorenim prostorima, a dozvoljeno je na otvorenom. Mjesto u svim à la carte restoranima potrebno je rezervirati dan ranije.

Dodatna napomena: Brand TUI ima pravilo odijevanja dugih hlača za gospodu u našem restoranu za vrijeme večere.

WELLNESS CENTAR I TERETANA 

Ljekovite moći Jadranskog mora su iznimne, ali one su samo nagovještaj opuštanja koje će vam donijeti odmor u TUI BLUE Kalamota Island. Prepustite se potpunom luksuzu u potpuno novom wellness centru i teretani gdje će vam naši terapeuti pomoći odabrati masažu koja će ukloniti napetost i poboljšati protok energije. 

Prepustite se u iskusne ruke našeg vrhunskog tima stručnjaka i osvježite svoju ljepotu. Uživajte u melodijama Mediterana dok vježbate mišiće u našoj teretani. Smanjite napetost i omogućite endorfinima da preplave vaše tijelo dok se opušta i obnavlja, a našom masažom za parove i aromatičnom kupkom za dvoje vratite sklad svojoj ljubavi. 

OTOK KOLOČEP

Smješten u blizini Dubrovnika, Koločep je otok na najisturenijem južnom dijelu Hrvatske, koje odiše sunčanom klimom i nudi vam srdačnu dobrodošlicu. 

Na samom otoku nema automobila, a živopisni puteljci mogu vas povesti bilo kuda, dok koračate okupani u svježim mirisima ruzmarina, lavande i borovine koji struje zrakom.

Za parking je potrebno unaprijed kontaktirati reservations@tuibluekalamota.com. Iz luke Gruž otprilike 5 puta dnevno (nedjeljom oko 3 puta dnevno) prometuje brod Jadrolinije za Kalamotu!