NOVO na Crnom Jaju - Hotel Astarea 3* by Maistra u Dubrovniku poziva Vas na jesenski odmor uz 3 dana/2 noćenja s polupansionom i Wellness & SPA za 2 osobe već od samo 979 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odmarajte u hotelu u zaljevu s pješčanim plažama 10 kilometara od Dubrovnika... Boravak 1 djeteta do 9,99 godina uključen u cijenu! Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji: 02.-15.10. / 16.-24.10.2022.

Na jedinstvenoj lokaciji u mirnom zaljevu u mjestu Mlini, samo 10-ak kilometara od Dubrovnika, HOTEL ASTAREA modernog dizajna s naglašenom notom autentičnog dalmatinskog ugođaja gostima pruža smještaj sa svime što im treba za ugodan i opuštajući odmor.

Hotel ima odlično opremljene SOBE I SUITE s pogledom na zaljev, otočiće ili mediteransko zelenilo: 307 udobnih i prostranih soba s balkonima, 217 u glavnoj hotelskoj zgradi te 90 u depandansi.

Ponuda uključuje 2 noćenja u dvokrevetnoj ili trokrevetnoj sobi na bazi buffet polupansiona (doručak i večera) + korištenje wellness & spa zone (usluge uz nadoplatu) + besplatan parking + Wi-Fi + rani check-in i kasni check-out (ovisno o raspoloživosti)!

Za potpuno opuštajući odmor u SPA ZONI očekuje vas finska sauna i masaže uz mirise i ulja mediterana uz nadoplatu. U fitness centru vježbate uz pogled na mediteranske vrtove.

Goste hotela Astarea svakodnevno očekuje bogat buffet za doručak uz hladna i topla jela, svježe voće i namirnice lokalnih proizvođača. Za večeru su u ponudi lokalni specijaliteti, juhe, hladna i topla predjela te jela od ribe i mesa.

  PANSIONSKI RESTORAN je pravi užitak za sva osjetila: uz lokalne i međunarodne okuse, fantastičan pogled, tradicionalnu glazbu i morski povjetarac. Doručak se poslužuje od 7h do 10h, a večera od 18:30h do 21h.

Terasa restorana Basilico Pizza Pasta nezaobilazna je postaja ako vam se jedu pizze s lokalnim twistom. Kušajte pizzu naziva „Omiljena pizza ribareve žene”. Nećete se razočarati. 

Terasa bistroa i restorana Oleander smještena je na plaži i donosi pravo mediteransko iskustvo. Ako tražite preporuku za jutarnju kavu ili čašu hrvatskog vina prije večere, ne morate tražiti dalje od terase Piano Bara.