[GOURMENT EXPERIENCE] Razmazite nepce degustacijom vrhunskog vina i uživajte u nautičkim prizorima na 3 dana/ 2 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe u apartmanima 5* Marina Novi...

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hedonistički odmor koji će rasplamsati Vaše nepce i umiriti misli! Besplatan boravak za jedno dijete do 7 godina! Ponuda 1 se može koristiti isključivo za boravak od nedjelje do petka do 30.11.22., a ponuda 2 se može koristiti isključivo za boravak od petka do nedjelje do 27.11.22.

MARINA NOVI

Marina Novi smještena u neposrednoj blizini gradske luke Novog Vinodolskog, svojim vrhunskim dizajnom i najnovijim tehnološkim rješenjima postavlja nove standarde nautičkog života.

U polupansionu Vas očekuju 2x a la carte doručak + 2x tematska večera sa služenim menijima u ambijetalnom restoranu Admiral!

Idealna nautička polazišna točka, smještena na spoju sjevernog hrvatskog priobalja i Kvarnera, obiluje atraktivnostima prirodnih i kulturnih resursa, uključujući oko 100 km razvedene obalne linije. Četiri velika i brojni manji otoci te izuzetno privlačna mjesta pružaju bogatu ponudu raznih događanja od brojnih regata do kulturnih manifestacija tijekom cijele godine.

U obje ponude Vas očekuje i posjet lokalnoj vinskoj kući Pavlomir uz degustaciju vina (isključivo za odrasle)! Boravišna pristojba i parking također su uključeni u cijenu!

APARTMANI 5*

Probudite se uz pogled na marinu Novi u visokokvalitetnim jednosobnim apartmanima. Dizajnirani za visoki komfor, suvremeno su i praktično opremljeni, spavaćom sobom, dnevnim boravkom, modernom kupaonicom i kuhinjom. Svaki apartman je klimatiziran i posjeduje zasebnu natkrivenu terasu.

Osiguran je bežični Internet, kabelska televizija, sef, parkirno mjesto i mogućnost korištenja vanjskog bazena. Ovdje smo da pružimo prostor opuštanja i uživanja te udovoljimo svakoj želji našeg gosta. Korak od mora, apartmani pružaju prekrasan pogled na marinu te obližnje otoke. Doživite jedinstveno iskustvo i uživajte u našim apartmanima koji će Vaš odmor učiniti nezaboravnim.

MARINA

Upravo zbog svoje pozicije Marina Novi za sebe voli reći da je centar na moru. Podno divne vizure staroga grada uživati ćete u svakom trenutku provedenom na ovom mjestu.

Prekrasna nautička marina koja od 2018. godine ponosno nosi kategoriju 5 sidara nalazi se na samom ulazu u grad Novi Vinodolski. U ovom trenutku Hrvatska ima samo dvije takve marine. 204 morska veza, te 10 suhih vezova od kojih svaki vez ima svoj priključak za vodu i struju idealno su mjesto za smještaj vašeg morskog ljubimca.

Prije kupnje provjerite slobodne termine na 051 569 180. Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji kupona isključivo na mail reception@marinanovi.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.

RESTORAN ADMIRAL

Restoran njeguje modernu europsku kuhinju, spravljenu od svježih lokalnih namirnica. Uz ljubazno i profesionalno osoblje u ugodnoj atmosferi, do izražaja dolazi moderan dizajn i topli materijali interijera. 

*Posjet lokalnoj vinariji Pavlomir moguć za djecu (obilazak vinarije za djecu je besplatan, vino naravno ne konzumiraju).