Nezaboravana jesen uz dizajnerski Hotel Villa Arausana & Antonina u Vodicama na 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom + korištenje bazena, dodatne pogodnosti, parking, sve za 2 osobe i samo 1399 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prepustite se čarima Dalmacije u vrhunskom hotelu na prekrasnoj lokaciji! Kupon vrijedi do 15.10.22.

Hotel Ville Arausana & Antonina

Smješten u jednom od najpopularnijih turističkih središta Dalmacije-Vodicama, na samoj plaži i udaljen svega nekoliko koraka od centra grada Vodica, Hotel Villa Arausana & Antonina nudi svojim gostima komforne i moderno uređene sobe te koncept visokokvalitetne i personalizirane usluge. 

Ponuda uključuje: 3 dana, 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi s balkonom i pogledom na more + 2 x doručak i večera + 20 % popusta na wellness & spa tretmane u susjednom hotelu Punta + 1+1 gratis korištenje sauna (jedna osoba gratis) u hotelu Punta + korištenje unutarnjeg bazena u hotelu Punta - adults only (ulaz za osobe starije od 16 godina) + korištenje vanjskog bazena, te ležaljki za sunčanje + besplatni Wi-Fi + besplatni parking, sve za 2 osobe!

Potpuno obnovljen i moderno dizajniran, Hotel Villa Arausana & Antonina pruža vrhunsku uslugu smještaja i mogućnost uživanja u ugodnom ambijentu našeg restorana na samoj plaži s bogatom gastro ponudom. 

Prepustite se odmoru uz neopisiv pogled na more i obližnje otoke. 

Smještaj u hotelu
Hotel Villa Arausana & Antonina raspolaže sa 119 elegantno dizajniranih i opremljenih soba u dvije zgrade. Zbog svoje izvrsne lokacije i forme 113 dvokrevetnih soba raspolaže s balkonom i okrenut je prema moru (morska strana ili pogled more) dok 6 jednokrevetnih soba imaju pogled na park. 

Sobe su stilski dizajnirane i opremljene u skladu sa suvremenim potrebama i navikama gostiju.
Smještaj uključuje besplatni Wi-Fi pristup internetu u sobama, javnim prostorima te na terasi La Bella Vie Beach Bar-a te grijani infinity bazen. Bazen se koristi u skladu s preporukama HZJZ!

Dvokrevetna soba s balkonom
Soba raspolaže s balkonom sa sjedećom garniturom te pružaja udoban smještaj u velikim bračnim krevetima sa suvremenim madracima s oblogama od kokosa i dekorativne tkanine.
Sve sobe imaju kupaonicu s tušem, sef, minibar, ormar, LCD Sat TV, radni stol sa stolicom, klimatizirane su i imaju besplatan pristup bežičnom internetu.

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera slobodnih termina na telefon 022/451-484! ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije putem maila helena.bilac@rudan.com, uz KOD i ID kupona po primitku.

Popijte Vašu jutarnju kavu ili večernji koktel na atraktivnoj terasi La Belle Vie Beach bar-a, tijekom dana uživajte u Vašem omiljenom piću dok se odmarate na ležaljkama tik uz more, a navečer uživajte u večerima žive glazbe.

Jasno sav sadržaj će biti dostupan sukladno epidemiološkim mjerama!

Doručak posluživan na otvorenoj terasi restorana La Belle Vie tik uz more, a ručak i večera u restoranu Pinia susjednog hotela Punta 4*!

Vodice
Vodice su jedno od najpoznatijih turističkih središta Hrvatske, smještene u srcu Dalmacije i poznate po bogatoj i raznolikoj ponudi i ljubaznim domaćinima. Udaljene svega 65km od zračnih luka Split i Zadar te okružene nacionalnim parkovima i gradovima s bogatom kulturnom baštinom koja je pod zaštitom UNESCO-a (Nacionalni Park Plitvička jezera, Nacionalni Park Krka, Nacionalni park Kornati te gradovi Šibenik, Zadar, Trogir, Split).

Sva navedena odredišta lako su dostupna brodom ili autom.
Vodice predstavljaju idealno mjesto za boravak gostiju koji osim mora i sunca žele uživati i u prirodnim i kulturnim znamenitostima Hrvatske i Dalmacije. 

Poznate su po svojim prekrasnim plažama i bistrom moru, a najatraktivnija je Plava plaža koja je nositeljica Plave zastave što predstavlja garanciju kvalitete i čistoće mora.