Imaš vozačku, ne voziš, ali želiš voziti? Autoškola Trend iz centra Zagreba ima super ponudu za tebe! Kondicijska vožnja u trajanju 3 x 45 minuta umjesto 465 kuna za 189 kn! Kuponi se mogu spajati!

96 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

KONDICIJSKA VOŽNJA je vožnja za vozače koji već imaju položenu autoškolu i valjanu vozačku dozvolu, ali iz raznih razloga žele utvrditi svoje znanje! Sad imate priliku i to uz 59% popusta!

Kvalitetna poduka u Autoškoli Trend u Zagrebu! U moderno opremljenom prostoru , u najužem centru grada, u Draškovićevoj 5, smjestila se Autoškola Trend. Tu će Vas dočekati ljubazno osoblje te stručan i vrhunski obučen tim predavača i instruktora!


Ponuda uključuje kondicijsku vožnju u trajanju 3 x 45 minuta umjesto za 465 kuna za samo 189 kuna. Kuponi se mogu spajati! Što znači da kupite onoliko kupona koliko želite i koliko smatrate da su Vam potrebni!

Ponuda se odnosi na osobe koje su položile vozački i potrebna im je dodatna vježba.

Pružamo personaliziranu poduku i neumorno radimo kako bismo svakom polazniku pomogli da kao vozač dostigne svoj puni potencijal!

Stoga ako želite raspoložene i motivirane instruktore, autoškola Trend je pravo mjesto za Vas. Naš cilj je da se, osim što da se prisjetite, naučite i vježbate uz nas, da se dobro zabavite i da Vam naša autoškola ostane u lijepom sjećanju!


Svi korisnici kupona trebaju se javiti Partneru po primitku kupona radi definiranja termina vožnje na tel: 01 3096 918

Obuka se vrši na Renault Clio 1,2 benz!