Veličanstveni novi Grand Hotel View u pitoresknim Postirima na Braču očekuje Vas u kasno ljeto na 3 dana/ 2 noćenja s All Inclusive Light uslugom + koktel, korištenje SPA zone & bazena...

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

TOP POGODNOST: sve sobe imaju balkon i pogled na more! Kupon vrijedi za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina ili za 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina, ovisno o odabranoj ponudi isključivo u periodu do 20.10.22. Isključeni datumi 06.10.22.; 07.10.22. i 08.10.22.

Grand Hotel View
Na svega nekoliko koraka od pitoresknih Postira smjestio se Grand hotel View.

Vrhunski sadržaji i usluge hotela, luksuzne sobe sa spektakularnim pogledom na more, drevne otočke tradicije i priroda pružaju savršenu inspiraciju za opuštanje duha i tijela.

Ponude uključuju: 3 dana uz 2 noćenja s doručkom, ručkom i večerom i uključenim pićem iz šankomata uz obroke (All Inclusive Light) + koktel dobrodošlice + korištenje vanjskog i unutarnjeg grijanog bazena, te dječjeg bazena + korištenje sunčališta s pogledom na more, ležaljki i suncobrana + korištenje SPA zone (grijani unutarnji bazen s ležaljkama, ice sauna, dry sauna, system sauna, relax zona) i hotelske teretane + slatko iznenađenje na dolasku + jedno parkirno mjesto GRATIS + besplatan wi-fi.

Grand hotel View sa svojim luksuzno opremljenim sobama, zelenim vrtovima balkona te spektakularnim pogledom na morski horizont i planinu Biokovo, unutarnjem i vanjskim bazenima sa sunčalištem i jedinstvenim tretmanima u moderno uređenoj wellness i spa oazi. 

Udaljen samo nekoliko koraka od mora, u neposrednoj blizini plaža s kristalno čistim plavim morem, pruža savršenu bazu za otkrivanje čari otoka Brača i stvaranje novih uspomena koje ćete pamtiti cijeli život.

SMJEŠTAJ

Superior dvokrevetna soba s 1 pomoćnim ležajem

Prostrana soba s balkonom, jedan pomoćni ležaj, pogled more, klima uređaj, LCD SAT TV, telefon, sef, mini bar, aparat za kavu i čaj, tuš, sušilo za kosu, besplatan WiFi, dječji krevetić na upit, baby phone, grijač za bočice, koš za pelene, stol za previjanje i kupanje na upit.

Superior dvokrevetna soba s 2 pomoćna ležaja

Prostrana soba s balkonom, dva pomoćna ležaja, pogled more, klima uređaj, LCD SAT TV, telefon, sef, mini bar, aparat za kavu i čaj, tuš, sušilo za kosu, besplatan WiFi, dječji, baby phone, grijač za bočice, koš za pelene, stol za previjanje i kupanje na upit.

Wellness&Spa

• Grijani unutarnji bazen s ležaljkama • Ice sauna • Dry sauna • System sauna • Relax zona • Tretmani za lice i tijelo.

Dodatna pogodnost: popust od 20 % na sve tretmane za lice i tijelo i 30% na Signature masažu!