[26.11.] ADVENT U BEČU i izložba BANKSY "The Mystery of Banksy - A Genius Mind" - Travelego vodi Vas na jednodnevni izlet s uključenom ulaznicom i autobusnim prijevozom iz čak 4 grada!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite subotu u adventskom ozračju Beča i upoznajte najpopularnijeg uličnog umjetnika i grafitera kroz njegovu izložbu! Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za 26.11.2022.

BANKSY je pseudonim uličnog umjetnika iz Engleske, politički aktivist i filmski redatelj čije pravo ime i identitet ostaju i dalje nepotvrđeni i predmet su nagađanja. Aktivan od 1990-ih, njegova satirična ulična umjetnost i subverzivni epigrami kombiniraju crni humor s grafitima izvedenim u osebujnoj tehnici šablona.

Cijena aranžmana uključuje prijevoz turističkim autobusom na navedenim relacijama, ulaznicu za izložbu "The Mystery of Banksy - A Genius Mind", voditelja putovanja tijekom cijelog putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu, jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti, organizacijske troškove! POLAZAK iz Zagreba u 04.00h (parkiralište iza zgrade INA-e, nasuprot Avenue Malla) / Sesveta u 04.20h (autobusno stajalište u Ninskoj ulici, kod Offertissime) / Varaždina u 05.15h (parkiralište kod gradskih bazena/Varteks) / Čakovca u 05.40h (parkiralište kod dvorane graditeljske škole).

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz navedenih mjesta prema navedenim terminima. Vožnja do Beča. Po dolasku u Beč odlazak na izložbu "The Mystery of Banksy - A Genius Mind". Nakon razgleda izložbe vožnja prema centru grada te kraći panoramski razgled grada autobusom i pješice. 

Nakon razgleda slobodno vrijeme za uživanje u božićnom sajmu ispred stare Gradske vijećnice. Okupljanje grupe oko 18.00h te povratak prema mjestu polaska. Povratak u mjesto polaska u kasnim večernjim satima.